זה לא אותם תכנים כמו ביואל גבע? זה בגרות וזה בגרות, לא?פתרון בגרויות באנגלית - קידום שווה יותר
פתרון בגרויות באנגלית - כל השאלונים והפתרונות לבגרות באנגלית להורדה משנים 2023 כולל קיץ מועד ב', ואחורה - התכוננו לקראת הבגרות באנגלית ובדקו את הפתרון של הבחינה שסיימתם על ידי צוות מורי האנגלית של קידום בגרויות.www.kidum.com
חבללא מכירה עוד אתר שנמצאים שם אנסינים חינמיים
פתוח לך אופק מטח?תגידו,
איפה חוץ מיואל גבע אפשר להוריד אנסינים ברמה של A וC?
זה נראה שזה רק ליסודי, לא?פתוח לך אופק מטח?
כי אם כן אז אריק כהן פתחו את כל הספרים
ממש לאזה נראה שזה רק ליסודי, לא?
היי איך נכנסים לפורום הזה גם אני רוצה ... אני גם מורה לאנגליתהיי לכולן!
אני מנסה לבקש שיפתחו לנו פורום למורות לאנגלית,
אבל כנראה שצריך בשביל זה מס' מסוים של מתעניינות.
כל מי שבקטע בבקשה להגיב כאן.
תודה!
וניפגש בפורום החדש שלנו
שולחים בקשה בעמוד ההצטרפות לקהילותהיי איך נכנסים לפורום הזה גם אני רוצה ... אני גם מורה לאנגלית
מנצלש"ת כדי לשאול משהו: יש במשרד החינוך תוכנית "חוג לכל ילד" ויש להם חוג באנגלית. האם יש כאן מישהי שעשתה כזה חוג ויכולה לשתף בחומרים ורעיונות?
כןעדיין רלוונטי לך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: