זוהרה סוסנה
משתמש חדש
אני מחפשת בעיקר פעילויות באנגלית שניתן לקיים בהפסקות, ימי שיא ועוד
רעיון מעולה!!! תודה!!טוב, אלו לא הספרים שאני לימדתי אבל נשמע דומה.
בספר שאני לימדתי בז' גם הפרק הראשון מדבר על הרעיון של "flying high"
על שדה תעופה וכל המושגים סביב. כך שאני לקחתי את הרעיון והקבלתי אותו לשנה ולמטרות בלימוד אנגלית.
חילקתי לכל תלמידה דרכון, עם המילים החדשות, הלו"ז שלנו באנגלית, וכו'. אפשר לשחק הרבה סביב הרעיון הזה.
בח' - אני לא מכירה את הספר, אבל שוב - את יכולה לשחק עם השם של הספר - לשחק איתן משחק שמבטא את הרעיון של
go ahead - להתקדם, או משהו ברעיון. אם תרצי יש לי קובץ של מאות רעיונות למשחקים באנגלית ברמות שונות.
נדמה לי שיש לי אותו מכאן, אך אם תרצי אוכל לצרף לך אותו בעז"ה.
כמה עולה?האתר הזה עולה 100 לשנה עגולה מזמן הרישום, ומשמש לי נאמנה להקניית האותיות.
יש בו גם המון משחקים להמשך
כבר שנה שניה, ממליצה בחום ממש
Super Teacher Worksheets - Thousands of Printable Activities
Printable worksheets & activities for teachers, parents, and homeschool families. Math, reading, writing, science, social studies, phonics, & spelling.www.superteacherworksheets.com
גם אני אשמח מאודיש כאן מורות לאנגלית בתיכון? אשמח לעזרה בנוגע לשיעור פתיחה.
באתר שהבאתי מקודם יש מלא רעיונות לשיעורי פתיחה, כדאי לכן להיכנסיש כאן מורות לאנגלית בתיכון? אשמח לעזרה בנוגע לשיעור פתיחה.
חשבתי על השיר 'Just One Shabbos' של מרדכי בן דודאני אשמח להצטרך לפורום אם ייפתח. יש לי לא מעט חומרים כתובים ורעיונות שאשמח לשתף בהם. ליסודי ולתיכון.
כרגע אני צריכה ללמד אנגלית לי"א במרחב קולי - מי שיש לה שיר באנגלית ברמה מתאימה - אשמח שתיצור איתי קשר:
(#=@)
thanks!
ממש תודה! למחר כבר הסתדרתי ב"ה, אבל אני אשמח בלי קשר... תוכלי לשלוח לי למייל?חשבתי על השיר 'Just One Shabbos' של מרדכי בן דוד
יש לי אותו מוקלד בשיכפול אם את רוצה!
מחר יום חמישי אז זה בכלל יכול להתאים!
אין לי את השיר תחפשי בגוגל זה לא בעיה.ממש תודה! למחר כבר הסתדרתי ב"ה, אבל אני אשמח בלי קשר... תוכלי לשלוח לי למייל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: