את יכולה לבדוק בעצמך במחשבון שכר של משרד החינוךמכירים מישהו שיוכל לבדוק לי לפי הדרגה והותק שלי, כמה מגיע לי במשכורת?
יש לי תחושה רצינית של ניצול!!!!! העמותה.
נמצא כאן-את יכולה לבדוק בעצמך במחשבון שכר של משרד החינוך
מה שאת צריכה לבדוק לפני שהנתונים בתלוש הם נכונים לענין הוותק והדרגה
יש מקומות שלא יקבלו אותך אם אין לך תואר אקדמאי. אבל לגבי המשכורת אין שינוי.
בטוחה?@אסתי H
כפל תואר במשרד החינוך לעניין שכר משמעותו תעודת הוראה + תואר אקוויוולנטי או תואר רגיל (זה המקרה הקלאסי)
או כל הרשימה שהבאת לעיל
זה נכון שהמושג כפל תואר הכללי הכוונה לשני תארים ראשונים ולא תואר ראשון ושני
100%בטוחה?
אז גם לי יש כפל תואר...
בעיקרון תואר אקדמאי לא מוסיף בשכר בהשוואה לאקוויוולנטי,האמת שזה בעבודה עכשיו...
אבל חשבתי שאני אקבל העלאה ומתברר לי שלא
אני יכולה לתת לך את המייל שלי, אם אין לך בעיה, רק תאמרי לי איך אח"כ מסירים אותה פה מהאתר.אם לא מפריע לך לכתוב פה פרטים, אני יכולה לבדוק בשבילך
ויש מקומות שלא יקבלו אותך, אם תואר או בלעדיו. אם נסיון או בלעדיו ועם הצלחות בשטח או בלעדיהן, את תתקבלי רק אם את נולדת במקום המתאים... (ותיכף תקפוצנה כל הקבוצה הנ"ל ותצקצקנה על אמונה....ויש מקומות שלא יקבלו אותך אם יש לך תואר אקדמאי.
ויש מקומות שלא יקבלו אותך, אם תואר או בלעדיו. אם נסיון או בלעדיו ועם הצלחות בשטח או בלעדיהן, את תתקבלי רק אם את נולדת במקום המתאים... (ותיכף תקפוצנה כל הקבוצה הנ"ל ותצקצקנה על אמונה....
לי נראה שזה לא נכון.נראה לי, אבל לא הייתי מסתמכת על זה, שמי שיש לה תואר ראשון, בכיר ותעודת הוראה מקבלת כפל.
לחילופין, מי שיש לה רק שתי תארים ראשוניים גם מקבלת כפל תואר.
אבל, מי שלמדה בסמינר חרדי ויש לה תעודת הוראה, בכיר ואקוויללנטי לא תרוויח במשכורת מתואר נוסף אפילו אקדמאי (זה כן יפתח לה דלתות)
אני יכול.מכירים מישהו שיוכל לבדוק לי לפי הדרגה והותק שלי, כמה מגיע לי במשכורת?
יש לי תחושה רצינית של ניצול!!!!! העמותה.
הם לא יכולים להוריד מהמשכורת, הם יכולים לפטר.אני שמעתי שמי שעושה תואר אקדמאי, מורידים לה מהמשכורת בחינוך העצמאי, כדאי לברר מולם
אני יודע קרוא וכתוב ב"ה.מי שיודע קרא וכתוב מוזמן לקרא. מי שהשאלה מהו כפל תואר מעניינת אותו כמובן.
כל מילה שם רלוונטית.אני יודע קרוא וכתוב ב"ה.
התכוונתי שרוב מה שכתוב לא רלוונטי לשאלה.
קראתי שוב ברפרוף, ואכן נראה שם שאת צודקת (מתחת לקטע שהדגשת).כל מילה שם רלוונטית.
כפל תואר הינו 2 תארים ראשונים. ולא כפי שאתם מתעקשים תואר ראשון ושני.
ממש לא נכון!!!!שטויות במיץ עגבניות.
המשכורות בחינוך העצמאי ובכל שאר הבעלויות שוות בדיוק למשכורות במשרד החינוך.
ניתן לבדוק את זה בסימולטור שכר הזמין בחיפוש קל ברשת.
ההבדל הוא אחד, שבמשרד בהחינוך יותר קל להגיע לנתונים גבוהים, כמו 100 אחוזי משרה, אופק חדש וכד'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: