שנה עם דפנה? חשבתי שהיא די חדשה על הכביש...?!צודקת זה אכן איטי מידי יכולה לומר לך שלקח לי שנה מתחילת הלימוד אבל באמת לא היו מורות אז החלטתי להתחיל איתה וזהו.
שנה עם דפנה? חשבתי שהיא די חדשה על הכביש...?!צודקת זה אכן איטי מידי יכולה לומר לך שלקח לי שנה מתחילת הלימוד אבל באמת לא היו מורות אז החלטתי להתחיל איתה וזהו.
לא חדשה בכללשנה עם דפנה? חשבתי שהיא די חדשה על הכביש...?!
מקפיצה. אשמח לכל מידע בעניין .טליה כהן ממעלה אדומים יש מישהי ששמעה או למדה אצלה עדיף? המלצות/דיס חשוב לי בעיקר לדעת אם היא מתקתקת ורגועה בשיעור תודה
אין לי דרך לשלוח הודעות אישיות בפרוג@פ.ג.א. אוכל לענות לך באישי מנסיוני.
אם יש לך אפשרות לשלוח הודעה פרטית דרך פרוג, בשמחה.
רויטל דבוש 0504795123משהי מכירה מורת נהיגה רויטל או אורטל או שם דומה, רזה כזו.
מבני ברק, (מלמדת על סיאט אטקה נראה לי)
אני צריכה את הספר שלה ולא זוכרת את השם.
תודה!
אשמח לתועלת לדעת במי מדובראז ככה,
אני למדתי אצל אחת מהמורות בירושלים, וזה נמשך הרבה זמן, לא תקתקו שיעורים, לא היתה תקשורת ועל כל דבר התעכבה שעות,
בסופו של דבר אחרי 19 שיעורים עברתי למורה, שהיה המורה של גיסתי ושמעתי עליו המלצות,
עשיתי עוד 12 שיעורים, תקתק שיעורים אחד אחרי השני,הכל היה מובן, לא התעכב על מה שלא צריך קבע טסט בלי למרוח וב"ה עברתי טסט ראשון.
לגבי מורה גבר,
א. אני חושבת שתלוי מי המורה, צריך לברר טוב טוב לפני.
ב. יכול להיות באמת שעדיף להתחיל עם מורה אישה ואז לעבור כי אז כל הנהיגה מוכרת לך והוא לא נוגע בהגה.
ג. תמיד בכל מקרה לשאול רב על המקרה הספציפי שלך.
יודעת על תלמידה נוספת שמחכה אצלה לטסט הרבה זמן ועכשיו ביקשה פשוט את המספר של המורה הזה כי כבר נמאס לה. אז זו החלטה שלך
אפשר לדעת מי המורה - הטוב, איך הוא היה מבחינה דתית ?אז ככה,
אני למדתי אצל אחת מהמורות בירושלים, וזה נמשך הרבה זמן, לא תקתקו שיעורים, לא היתה תקשורת ועל כל דבר התעכבה שעות,
בסופו של דבר אחרי 19 שיעורים עברתי למורה, שהיה המורה של גיסתי ושמעתי עליו המלצות,
עשיתי עוד 12 שיעורים, תקתק שיעורים אחד אחרי השני,הכל היה מובן, לא התעכב על מה שלא צריך קבע טסט בלי למרוח וב"ה עברתי טסט ראשון.
לגבי מורה גבר,
א. אני חושבת שתלוי מי המורה, צריך לברר טוב טוב לפני.
ב. יכול להיות באמת שעדיף להתחיל עם מורה אישה ואז לעבור כי אז כל הנהיגה מוכרת לך והוא לא נוגע בהגה.
ג. תמיד בכל מקרה לשאול רב על המקרה הספציפי שלך.
יודעת על תלמידה נוספת שמחכה אצלה לטסט הרבה זמן ועכשיו ביקשה פשוט את המספר של המורה הזה כי כבר נמאס לה. אז זו החלטה שלך
בקיץ הרבה מורים ומורות מלמדים עד השקיעה,מישהי מכירה אולי מורת נהיגה שעובדת גם בשעות אחה"צ והלילה???
בסביבות ירושלים...
מה זמני ההמתנה אצלה ?בקיץ הרבה מורים ומורות מלמדים עד השקיעה,
ממליצה לך על מיכל פופר 0586272910
מורה אלופה, מריצה שיעורים, נותנת מלא ביטחון בנהיגה וממש ומתקתקת!!!
היא ממש עמוסה (כמו כל מורות הנהיגה)מה זמני ההמתנה אצלה ?
מה שעות העבודה שלה?היא ממש עמוסה (כמו כל מורות הנהיגה)
אם את רוצה להיכנס אליה מהר תחפרי לה כל יום, היא לרוב תדחה אותך אבל ככה תוך חודש כבר תתחילי שיעורים!
היא עובדת משבע בבוקר ועד שעות אחר הצהריים המאוחרות וגם בימי שישי,מה שעות העבודה שלה?
עובדת שישי?
ואם אפשר לשאול - היא מסכימה גם שיעור וחצי או רק שתיים ?תלוי הרבה גם בזמינות שלך.
בדר"כ שיעורים אצלה הם במשך שעה= שיעור וחצי.היא עובדת משבע בבוקר ועד שעות אחר הצהריים המאוחרות וגם בימי שישי,
ואם אפשר לשאול - היא מסכימה גם שיעור וחצי או רק שתיים ?
יש לכן המלצה על מורה מירושלים
שמתקתקת שיעורים!
לא משנה בוקר\צהרים\ערב
אבל שתוכל להכניס אותי אפילו פעמיים בשבוע...
קחי בחשבון שכל המורות בירושלים עמוסות,ממליצה לך על מיכל פופר 0586272910
מורה אלופה, מריצה שיעורים, נותנת מלא ביטחון בנהיגה וממש ומתקתקת!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: