תודה! אתה מכיר אותו? יש המלצות?מאיר מחשמונאים 0502754723
למדתי אצלו לפני 8 שניםתודה! אתה מכיר אותו? יש המלצות?
מתאים לבחורי ישיבה?
איך זמינות שיעורים אצלו?המעלה שהוא חרדי (מעלה גדולה מאוד ואכמ"ל) וגם מורה טוב ונחמד.
לא חושב שאני יכול לענות על זמינות לשיעורים, בכל זאת עברו כמה שנים מאז שלמדתי אצלו, ודברים יכולים להשתנות.איך זמינות שיעורים אצלו?
מכין טוב ומהר לטסט?
תודה! אתה מכיר אותו? יש המלצות?איציק חזן מורה מצוין סבלני ונח ברמה נדירה [בפרט אצל מורי נהיגה]
054-6611300
אני למדתי אצלו לפני כחמש שנים רבים מחברי למדו אצלו וכולם נהנו, אדם מאד נח ומאד מקצועי אפשר מראש לעשות אתו תאום צפיות [לא לעלות נשים וכדו' חברים שלי סיכמו איתו מראש]תודה! אתה מכיר אותו? יש המלצות?
מתאים לבחורי ישיבה?
סבלנות זו מידה חשובה אצל מורה לנהיגה
לי הייתה מורה שצרחה עלי בלי הפסקה, הייתי עסוקה בהישרדות כללית, לא הצלחתי ללמוד כלום, עד שהחלפתי מורה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: