נכתב ע"י Efratpop;n5039718:עימנואל תהילה יסדר לך את השיעור
נכתב ע"י ספרנוביץ;n5039959:יש איזה גמ"ח שאפשר לשאול את הדיסקים כדי לנסות???
נכתב ע"י ספרנוביץ;n5039959:יש איזה גמ"ח שאפשר לשאול את הדיסקים כדי לנסות???
נכתב ע"י רושם;n5038912:יש כאלה שבשבילם זה מילוי מקום
וכל יום להכין מחדש 7 שיעורים לכל שכבות גיל זה ממש מתיש.
אני חושבת שמותר להתעדן קצת ולדון לכף זכות
נכתב ע"י userit;n5041170:מסכימה אבל גם מבינה את התגובה שלה הגבת.
כשאני רואה כאן מורות שמחפשות שיעורים שלמים ומנהלות מעון שמחפשות מאיפה להוריד חומר, אני חושבת שמשהו כאן מעוות ותמיד מקווה שהילדים שלי יזכו לסוג אחר של מורות וגננות. יצירתיות ומלאות רעיונות משל עצמן, ויותר מכך- בעלות מסר אישי למסירה, כזה שאי אפשר להוריד ולהעתיק.
נכתב ע"י userit;n5041170:מסכימה אבל גם מבינה את התגובה שלה הגבת.
כשאני רואה כאן מורות שמחפשות שיעורים שלמים ומנהלות מעון שמחפשות מאיפה להוריד חומר, אני חושבת שמשהו כאן מעוות ותמיד מקווה שהילדים שלי יזכו לסוג אחר של מורות וגננות. יצירתיות ומלאות רעיונות משל עצמן, ויותר מכך- בעלות מסר אישי למסירה, כזה שאי אפשר להוריד ולהעתיק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: