ברור שלא! מאיפה הרעיון?מאידך, לא הייתי מציע שהתלמידה עצמה תקשיב לכל השיח החריף שמנהל כאן...
זה סמינר מעולה עם צוות ובנות מעולותאז פשוט תוציאו את הילדה משם, אם ההנהלה לא מתייחסת, הכל שם רקוב.
היא לא ילדה חלשה שלא יודעת לפתוח את הפהבמיוחד אם היא ילדה חלשה ועדינה שלא יודעת לפתוח פה על מישהו
אגב סתם-היא לא ילדה חלשה שלא יודעת לפתוח את הפה
אבל בהחלט ילדה עדינה וטובה שלא תתחצף לעולם למורה
אבל עצוב לי נורא שזה מה שקורה לה, וכרגע ההורים ממש מנסים לפתור את הבעיה,
היא לומדת חשבון אצל מורה פרטית והם פנו למורה ולהנהלה, אלא שזה לא עזר.
הסמינר מלכתחילא לא כל כך רצה לקבל את התלמידה בגלל הרמה הלימודית שלה, אבל ילדה מצוינת ומשפחה טובה שכבר למדו שם והם קיבלו אותה. כך שהם לא מרגישים חייבים להורים כלום (אבל ברור שהם טועים והם לא בסדר!!!)
לא צריך ...תני לי את הטלפון של המורה, ואני אשתדל להיות איתה עדינה
יופילמה את חושבת שלא פנו למורה?
פנו למורה ודיברו עם ההנהלה ונתקלו בקיר אטום
אפשר לשאול איזה סמינר זה???הסמינר מלכתחילא לא כל כך רצה לקבל את התלמידה בגלל הרמה הלימודית שלה, אבל ילדה מצוינת ומשפחה טובה שכבר למדו שם והם קיבלו אותה. כך שהם לא מרגישים חייבים להורים כלום (אבל ברור שהם טועים והם לא בסדר!!!)
להבהיר למורה חד וחלק שאין סיכוי שבעולם שהתנהגות כזו תמשך אפילו לא שיעור אחד, ויחד עם זאת להפוך את העולם להעיף אותה משם הכי מהר שאפשר.לחברה שלי יש בת חלשה בלימודים, במיוחד בחשבון
המורה למטמתיקה משפילה אותה בפני כל הכיתה, מעליבה אותה שתצא מהשיעור כי היא ממילא לא תבין כלום
לא בודקת לה את המבחנים כי לדבריה "אין מה לבדוק מבחן מתחת 25%" - כך היא אמרה לה בפני כל הבנות (אבל מבדיקה של ההורים נראה שהיתה מגיעה ל 75% והמורה הגזימה ממש. אבל גם אם לא זאת התנהלות מזעזעת).
הדבר חוזר על עצמו וגורם לתלמידה ולהורים צער ועוגמת נפש (הבחורה בת 14 בסך הכל, וילדה רגישה)
ההורים ניסו לדבר עם ההנהלה אבל לדבריהם אין מה לעשות
אני אישית למדתי אצל המורה הזו לפני שנים, וגם אני פחדתי ממנה, היא היתה פוגעת בי
אבל פה נראה שהעניין החמיר
אם יש למישהו עצה איך אפשר אולי לעזור אשמח לכל רעיון
אני ממש רוצה לעזור אותם ולעודד, אבל לא יודעת מה אפשר לומר... המורה הזו עתידה ללמד את הבת עד סוף התיכון...
מה עושים?!
@אסתריקה הלר מרגיש לי שיש כאן צד לא ממש הוגן.היא לא ילדה חלשה שלא יודעת לפתוח את הפה
אבל בהחלט ילדה עדינה וטובה שלא תתחצף לעולם למורה
אבל עצוב לי נורא שזה מה שקורה לה, וכרגע ההורים ממש מנסים לפתור את הבעיה,
היא לומדת חשבון אצל מורה פרטית והם פנו למורה ולהנהלה, אלא שזה לא עזר.
הסמינר מלכתחילא לא כל כך רצה לקבל את התלמידה בגלל הרמה הלימודית שלה, אבל ילדה מצוינת ומשפחה טובה שכבר למדו שם והם קיבלו אותה. כך שהם לא מרגישים חייבים להורים כלום (אבל ברור שהם טועים והם לא בסדר!!!)
מסכימה עם כל מילה.@אסתריקה הלר מרגיש לי שיש כאן צד לא ממש הוגן.
את מייצגת את צד הנערה (הסובלת! ברור!) אבל אין כאן הצגה הוגנת של הצד השני!
לא סיפרת מה בדיוק ההנהלה אמרה, בלי נגיעות אישיות,
לא פנית/הפנית ליועצת של התיכון - מעניין מאד מה דעתה בעניין.
תיארת בת מאד מאד רגישה - אולי היא קצת הקצינה את התגובה (הלא בסדר) של המורה?
אולי אפשר לדבר עם כמה בנות/הורים כדי לנסות להבין אם זה משהו שיטתי, או הרגשה קשה שלה בלבד?
בקיצור - מסקנה שכל פרוגיסט מצוי יסכם בה:
כשיש שאלה של חיים פונים לרופא לא לפרוג...
לא (תמיד) לפרוג הפתרונים....
אבל תספרי מה היה בסוף, כן
אחר כך לא מבינים למה בחורי ישיבות ובנות סמינר בורחים לרחוב ולסמרטפוניםלחברה שלי יש בת חלשה בלימודים, במיוחד בחשבון
המורה למטמתיקה משפילה אותה בפני כל הכיתה, מעליבה אותה שתצא מהשיעור כי היא ממילא לא תבין כלום
לא בודקת לה את המבחנים כי לדבריה "אין מה לבדוק מבחן מתחת 25%" - כך היא אמרה לה בפני כל הבנות (אבל מבדיקה של ההורים נראה שהיתה מגיעה ל 75% והמורה הגזימה ממש. אבל גם אם לא זאת התנהלות מזעזעת).
הדבר חוזר על עצמו וגורם לתלמידה ולהורים צער ועוגמת נפש (הבחורה בת 14 בסך הכל, וילדה רגישה)
אני ממש רוצה לעזור אותם ולעודד, אבל לא יודעת מה אפשר לומר... המורה הזו עתידה ללמד את הבת עד סוף התיכון...
מה עושים?!
פונים להנהלה,לחברה שלי יש בת חלשה בלימודים, במיוחד בחשבון
מה עושים?!
מי שחשוב לו הצלחת הילדים שלו ולא רק מה יאמרו בשידוכים שלו ושל האחיםזה סמינר מעולה עם צוות ובנות מעולות
אני לא יודעת למה הם חושבים שהמורה אישיות מצוינת ולא מתייחסים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: