עזרה מורה בתיכון משפילה תלמידה לעיני הכיתה באופן קבוע

מצב
הנושא נעול.

עורכת וידיאו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
לא יכול להיות שכל המורות לא היו טובות.
מוזמנת לראות.
אני מבינה אותן
באמת באמת.
קשה לאהב תלמידים מופרעים.
קשה עוד יותר לסחוב על הגב קפידות עתיקות יומין
סורי.

עורכת וידיאו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
אני הכרתי מורות שהצילו תלמידות ממש!
רוחנית,פיזית ונפשית.
תלמידות שיכלו להיות היום, לא יודעת איפה (או לא להיות בכלל :eek:)
אני גם מכירה.
לא המורות שלי. לצערי.
ואגב מלא פעמים הלכתי להתייעץ עם מורה של חברה שלי מסמינר אחר מעיר אחרת.
אולי מורות הן לא עם כל כך גרוע

טאבו

משתמש סופר מקצוען
כן יעצבן אותי.
אולי משו שלמדתי מהמורות שלי
איך לא להתנהג
אולי
זאת הייתה החוויה שלך, אבל יש כאלו שאני מכירה שמורות הצילו אותן, וגם אם לא ממש הצילו, עדיין היו שם בשביל התלמידות.
הייתה לי מורה שהייתה דואגת לשלם שכר לימוד/טיולים/מסיבות לבנות שאין להן והכל בשקט ובטקט.
הייתה לי מורה שדאגה לי אישית בנושא רגיש ויש לי עד היום פינה חמה בלב בשבילה.
הייתה לי מורה שהקדישה את כל ההפסקות שלה בשביל התלמידות, מסוג האנשים האלו שהכי לא שופטים ותמיד שם כשקשה.
כל המורות האלו ועוד הן השראה בשבילי להמשיך בתחום הזה אפילו שהוא מתיש וקשה מאוד.
אגב, כל המורות האלו היו מקצועיות (לא שלא שאין מחנכות טובות, להיפך, פשוט זו הייתה החוויה שלי).

ציפור כחולה

משתמש מקצוען
לדעתי יש מורות שבאו ללמד כשליחות אח"כ מי שנה 1985 זה התחיל להיות "מכובד" להיות מורה וכאן לדעתי נכנסו מורות בשביל הכבוד! והם לא כל כך רואות בזה שליחות... לדעתי היום שזה שוב ירד נכנסות שוב מורות צעירות שכן ראות בזה שליחות. כנראה אילו שנכסו משביל הכבוד קצת מתוסכלות.

**Moko**

משתמש מקצוען
@עורכת וידיאו המכתב שלך מתאר בצורה סופר-מדוייקת את הכאב של מי ש "לא בא טוב בעין"
הבעיה הגדולה היא שסמינר הוא מקום מרובע, הן מבחינת מסירת השיעורים והן מצד המבחנים
ואיך אמרה המורה שלי בסמינר? "אוי ואבוי אם מישהו ייראה את הציונים שלי, לא יקבלו אותי בשום עבודה" על עצמה.
מאמינה? בטח שאת מאמינה, את כנראה גם מזדהה. ואת העדות שזו אמת - מי שמפר את הסדר, יגיע כמה שיותר רחוק

וזה הניצחון שלנו, כי בתוך המסגרת אנחנו בסוף שרשרת המזון אבל מחוצה לה אנחנו באלפיון העליון.

ראובן 99

משתמש פעיל
למשל, אני ראיתי תלמידים שלו, הם צוחקים עליו הם עוקצים אותו, והוא כמובן מחזיר להם בכל הכח, ונהנה מכל העסק הזה עד הגג, זה פשוט הסגנון, והוא באמת אדם טוב, אבל בחור יותר עדין ושקט ירמס.
רוצה לומר, לפעמים צריך להתאים תלמיד למורה, נכון שבסמינרים ברוב טיפשות אין כזה דבר לשלוח ילדה אחת לסמינר שמתאים ואת השניה לסמינר שמתאים לה יותר, אבל לא בהכרח שהמורה רעה, פשוט אין התאמה.
איך אפשר לקרוא אדם טוב לראש ישיבה שיכול לרמוס בחור
אם הבחור לא מתאים לישיבה שלו הוא יכול לא לקבל אותו
אבל לרמוס ולהשפיל??????
איך אפשר לקבל את זה בהשלמה כאילו זה בסדר

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לחברה שלי יש בת חלשה בלימודים, במיוחד בחשבון
המורה למטמתיקה משפילה אותה בפני כל הכיתה, מעליבה אותה שתצא מהשיעור כי היא ממילא לא תבין כלום
לא בודקת לה את המבחנים כי לדבריה "אין מה לבדוק מבחן מתחת 25%" - כך היא אמרה לה בפני כל הבנות (אבל מבדיקה של ההורים נראה שהיתה מגיעה ל 75% והמורה הגזימה ממש. אבל גם אם לא זאת התנהלות מזעזעת).

הדבר חוזר על עצמו וגורם לתלמידה ולהורים צער ועוגמת נפש (הבחורה בת 14 בסך הכל, וילדה רגישה)

ההורים ניסו לדבר עם ההנהלה אבל לדבריהם אין מה לעשות

אני אישית למדתי אצל המורה הזו לפני שנים, וגם אני פחדתי ממנה, היא היתה פוגעת בי
אבל פה נראה שהעניין החמיר

אם יש למישהו עצה איך אפשר אולי לעזור אשמח לכל רעיון
אני ממש רוצה לעזור אותם ולעודד, אבל לא יודעת מה אפשר לומר... המורה הזו עתידה ללמד את הבת עד סוף התיכון...

מה עושים?!
לא קראתי את האשכול.

אבל אם זה כמו שכתוב כאן לא לתת לבת בשום אופן, בשום אופן אפשרות להיות בכיתה עם המורה הזו!!!!!!
ניתן לדאוג למורה חלופית בשעות האלה ולתת לה לגשת לבגרות עם מורה חלופית!!!

כמובן לתאם את התהליך עם ההנהלה, (ואני מורה!)

y100

משתמש רשום
שימו לב מה הייתה מטרת האשכול ולאן הוא הגיע
פנתה כאן משהי עם שאלה כואבת לקבל עצות מה אפשר לעשות
כל התגובות המצטדקות לא רלוונטיות לכאן בכלל ואולי חסרות טעם לגמרי על רקע הסיטואציה שהוצגה
אז כל מי שיש לו עניין להראות עד כמה הוא צדיק ורואה את הטוב שבכל אדם הכל טוב ויפה וכדאי לעשות הפרדה ולכתוב את זה במקום המתאים
קצת רגישות ושימת לב לפניה של פותחת האשכול

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה