נס ששאלתי..כן יעצבן אותי.
אולי משו שלמדתי מהמורות שלי
איך לא להתנהג
אולי
נס ששאלתי..כן יעצבן אותי.
איך לא להתנהג
אולי
לא יכול להיות שכל המורות לא היו טובות.כן יעצבן אותי.
איך לא להתנהג
אולי
לאו דווקא יעצבן-יותר נכון, אם זה יכאיב לאנשים שחוו ההפך?ואם יעצבן?
מוזמנת לראות.לא יכול להיות שכל המורות לא היו טובות.
אני גם מכירה.אני הכרתי מורות שהצילו תלמידות ממש!
רוחנית,פיזית ונפשית.
תלמידות שיכלו להיות היום, לא יודעת איפה (או לא להיות בכלל )
זאת הייתה החוויה שלך, אבל יש כאלו שאני מכירה שמורות הצילו אותן, וגם אם לא ממש הצילו, עדיין היו שם בשביל התלמידות.כן יעצבן אותי.
איך לא להתנהג
אולי
איך אפשר לקרוא אדם טוב לראש ישיבה שיכול לרמוס בחורלמשל, אני ראיתי תלמידים שלו, הם צוחקים עליו הם עוקצים אותו, והוא כמובן מחזיר להם בכל הכח, ונהנה מכל העסק הזה עד הגג, זה פשוט הסגנון, והוא באמת אדם טוב, אבל בחור יותר עדין ושקט ירמס.
רוצה לומר, לפעמים צריך להתאים תלמיד למורה, נכון שבסמינרים ברוב טיפשות אין כזה דבר לשלוח ילדה אחת לסמינר שמתאים ואת השניה לסמינר שמתאים לה יותר, אבל לא בהכרח שהמורה רעה, פשוט אין התאמה.
לא קראתי את האשכול.לחברה שלי יש בת חלשה בלימודים, במיוחד בחשבון
המורה למטמתיקה משפילה אותה בפני כל הכיתה, מעליבה אותה שתצא מהשיעור כי היא ממילא לא תבין כלום
לא בודקת לה את המבחנים כי לדבריה "אין מה לבדוק מבחן מתחת 25%" - כך היא אמרה לה בפני כל הבנות (אבל מבדיקה של ההורים נראה שהיתה מגיעה ל 75% והמורה הגזימה ממש. אבל גם אם לא זאת התנהלות מזעזעת).
הדבר חוזר על עצמו וגורם לתלמידה ולהורים צער ועוגמת נפש (הבחורה בת 14 בסך הכל, וילדה רגישה)
ההורים ניסו לדבר עם ההנהלה אבל לדבריהם אין מה לעשות
אני אישית למדתי אצל המורה הזו לפני שנים, וגם אני פחדתי ממנה, היא היתה פוגעת בי
אבל פה נראה שהעניין החמיר
אם יש למישהו עצה איך אפשר אולי לעזור אשמח לכל רעיון
אני ממש רוצה לעזור אותם ולעודד, אבל לא יודעת מה אפשר לומר... המורה הזו עתידה ללמד את הבת עד סוף התיכון...
מה עושים?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: