אולי כל מיני "חכמים" שמנסים להיכנס לרחוב שסגור לתנועת רכבים פרטיים?כל הזמן צפירות של רכבים.
אולי כל מיני "חכמים" שמנסים להיכנס לרחוב שסגור לתנועת רכבים פרטיים?כל הזמן צפירות של רכבים.
יש צפירות. אבל העסק זז, ונראה שיש מקום לכולם על האוטובוסים.גרים קרוב להשומר,
כל הזמן צפירות של רכבים.
לא נשמע משהו
מי אמר שהרחוב סגור לרכבים?אולי כל מיני "חכמים" שמנסים להיכנס לרחוב שסגור לתנועת רכבים פרטיים?
למישהו יש עדכונים מהשטח? העסק עובד? המערך קרס?
אולי כל מיני "חכמים" שמנסים להיכנס לרחוב שסגור לתנועת רכבים פרטיים?
הרבה דיבורים.... {יח"צ בלשונם}מי אמר שהרחוב סגור לרכבים?
נסענו שם לפני כשעה וחצי, היה פתוח כרגיל..
משערת שמרחובות אחרים שהם לא כהנמן...רק לא הבנתי איך רכבים פרטיים אמורים להיכנס לבני ברק
דבר ראשון זה היה צריך להיות מתואם עם המשטרה...אני חושבת שבשביל שזה יצליח הדבר הראשון היה צריך להיות "הסברה"!
לראות בלוחות המודעות במהלך החג שבמוצאי השבת יש שינויים זה לא נחשב הסברה...
במיוחד שזה ענייני חול ולא ממש מתאים להתעמק בפרטים ביום הקדוש.
ובמיוחד שזה מיועד למי שמתארח בעיר וצריך לצאת ממנה במוצ"ש
אז מן הראוי היה שידעו על זה מראש.
בדיוק!אני חושבת שבשביל שזה יצליח הדבר הראשון היה צריך להיות "הסברה"!
במיוחד שזה ענייני חול ולא ממש מתאים להתעמק בפרטים ביום הקדוש.
ובמיוחד שזה מיועד למי שמתארח בעיר וצריך לצאת ממנה במוצ"ש
אז מן הראוי היה שידעו על זה מראש.
לא חולקו חוברות בכל רחבי העיר.בדיוק!
ולזכור שגם תושבי פרדס כץ הם חלק מבני ברק..
לא יודעת למה כל פעם חוסכים עלינו את החוברות שמחלקים
חוץ משמועה שהולך להיות משהו חסום לא עודכנו בכלום (והתארחנו צמוד לרחוב כהנמן)
אמת,דבר ראשון זה היה צריך להיות מתואם עם המשטרה...
במוצאי החג- לא היה אישור משטרתי לחסימה...
ולכן אולי הכיוון הוא,אני חושבת שבשביל שזה יצליח הדבר הראשון היה צריך להיות "הסברה"!
תלוי מאוד באיזה שעה ובאיזה רחוב (עזרא למשל)בשנים האחרונות נסעתי כל שנה מבני ברק לירושלים במוצאי ראש השנה, מעולם לא נתקעתי בשום עומס, השנה הייתי צריך ליסוע בתוך בני ברק והיה מזעזע, הלכתי מרחקים הזויים ברגל, לדעתי המצב רק הורע בעקבות הפיילוט החדש.
היה פרסומים על שאטלים של דן,בשנים האחרונות נסעתי כל שנה מבני ברק לירושלים במוצאי ראש השנה, מעולם לא נתקעתי בשום עומס, השנה הייתי צריך ליסוע בתוך בני ברק והיה מזעזע, הלכתי מרחקים הזויים ברגל, לדעתי המצב רק הורע בעקבות הפיילוט החדש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: