מדבר לעניין
משתמש פעיל
לא נותן לי לעבוד עם אופיס,
זה מה שהוא מביא לי,
מה לעשות?
זה מה שהוא מביא לי,
מה לעשות?
איפה רוכשים הכי בזול....לרכוש רשיון
בחותם, עולה 19₪איפה רוכשים הכי בזול....
איפה עושים את זה?אם יש לכם מישהו שלומד\ עובד במשרד החינוך אתם זכאים לאופיס חינם...
איפה עושים את זה?
אם יש אפשרות לקבל ממשרד החינוך אופיס 365 חינם אז למה לאלא בא לתת לאנשים רעיונות....
אבל בעיקרון יש דרכים אחרות חפשו בגוגל זה מאוד פשוט
זה דורש חיבור פעם בחודש לפחותאם יש אפשרות לקבל ממשרד החינוך אופיס 365 חינם אז למה לא
את מה הורדת? אופיס? - אז תתקין.אני הורדתי את זה דרך פורטל עובדי חינוך מה אני אמור לעשות?
פתחת משתמש ע"ש הילד במשרד החינוך?ראשית תודה רבה על העזרה
אכן הורדתי אופיס וכעת הוא מבקש ממני שאכניס את פרטי החשבון, הכנסתי את הכתובת מייל שלי וסיסמה והוא כותב לי כל הזמן שזה משובש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: