100 בלונים ב 15 שח?
אפשר קישור מאלי אקספרס?
אם אזמין עכשיו, יגיע לעוד חודש וחצי לדעתכם?
ואיפה אני כותבת מה לכתוב על הבלון? בהודעה למוכר?
100 בלונים ב 15 שח?
בקישור כתוב שזה כולל 50 יחידות וזה המחיר:מאיפה מבינים שזה 100 ל 50 יחידות?
עם תמונה מודפסת?@חנהלי זה 15 שקל לעשר בלונים לא למאה הנה הצילום מסך של הדף תשלום
את יכולה לעשות את זה כאן בארץ במחיר הזה
התכוונתי מבחינת המחיר לא מבחינת הכמות,עם תמונה מודפסת?
איפה?
בקישור שהבאת חסום לי התמונה והסרטונים, אבל יכול להיות שהכוונה לזה? (גם אם כן זה לא הרבה יותר זול)אני מחפשת משו כזה באליאקספרס.
תודה רבה!
מכירה חנות באשדוד שעושים אתזה. אם מעניין.מעונינת לחרוט על לוחית מתכת כיתוב בעברית
יש משהו?
תודה רבה!
יש כמה באלי... לא מניסיוןמעונינת לחרוט על לוחית מתכת כיתוב בעברית
יש משהו?
תודה רבה!
תלוי למה את מתכוונתהאם יכול ליהות שיש מותגים אמיתיאים באלי אקספרס או שאין דבר כזה רק אולי באיביי
זאות אומרת שבבגדים אין מצב שיש משהו אמיתי הכל זיוף וגם מה שיש בשוק השחור אז זה בכלל לא מוצלחתלוי למה את מתכוונת
יש באליאקספרס מותגים אמיתיים, בהחלט, אבל הם עולים בדיוק כמו בכל מקום אחר כך שלא הרווחת כלום
בנוסף לכך יש משהו שנקרא 'העתקי מותג' שזה כל מיני מוצרים כגון תיקים נעליים ועוד שלא מופיעים בעליאקספרס אלא באתרים או קבוצות מסגנון 'השוק השחור' שמאחורי הגב מוכר את הדברים האלה המוצרים כמובן לא איכותיים כמו המותגים אבל לפעמים בהחלט ניתן לקבל מוצר שנחמד להשתמש בו, תיק שנראה ממש אותו דבר וכיף להשוויץ בו, אבל לפעמים המוצרים לא מגיעים מידי איכותיים
לגבי בגדים אין לי מושג, אני יודעת בד"כ נעלים, תיקים, שעונים שאותם נראה לי יש כאמיתיזאות אומרת שבבגדים אין מצב שיש משהו אמיתי הכל זיוף וגם מה שיש בשוק השחור אז זה בכלל לא מוצלח
הבעיה שזה בשחור ואני מפחד לידפק כי ברגע שזה בשחור אין אפשרות ליתלונן כי אפילו אם זה לא אמיתי אבל עדין שהיה שוה קצת את הערך שלולגבי בגדים אין לי מושג, אני יודעת בד"כ נעלים, תיקים, שעונים שאותם נראה לי יש כאמיתי
ומה שיש בהעתקי מותג זה כן מוצלח ולא מוצלח, זה סיכון, אני הזמנתי שעון והגיע גרוע והחזירו לי חלק מהכסף והזמנתי נעליים שהן נראות ממש אמיתיות ואני ממש מרוצה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: