ק"ש לא מנסיון.הדפסה של תמונה על קנבס באיכות טובה, יש?
והדפסה על סדין
והדפסה על וילון אמבטיה
וילון אמבטיה בהדפסה אישית
הדפסה על סדין, יש מידות לבחירה
ק"ש לא מנסיון.הדפסה של תמונה על קנבס באיכות טובה, יש?
והדפסה על סדין
והדפסה על וילון אמבטיה
הדפסה של תמונה על קנבס באיכות טובה, יש?
גופיה:מחפשת גופיה עם הדפסה
מידה 24M
מעדיפה עם שרוולים ארוכים
יואו תודה
שתיהם חנויות וותיקות עם ניקוד גבוה, נשמע מצויןיואו תודה
ספציפית המה שהבאת לי לא טוב
אבל בתוך הקישורים מצאתי את אלו
רוצה לבדוק לי אם יש על מי לסמוך ולהביא אותם בק.ש.?
מה הכוונה?ולענין הק"ש אם נכנסים דרך הקישור הראשון אז גם המוצרים האחרים הולכים אחריו (אא"כ נכנסים באמצע דרך ק"ש אחר) אבל שיהיה בכ"א...
שאם את נכנסת דרך הקישור שלה ובסוף קונה משו אחר היא גם מרוויחהמה הכוונה?
אשמח לקישוריש משהו מדהים באלי, אפשר להזמין דף לגיהוץ, את שולחת את התמונה או הלוגו, מה שאת רוצה, הם מדפיסים לך את זה על סוג של מדבקה, ואז את מגהצת את זה וזה נהיה מודפס על כל בד שאת רוצה, עולה שקלים בודדים, שירות מעולה של המוכרים, ואת יכולה להדפיס בדיוק בצורה שאת רוצה!
הזמנתי לפני שבועיים, הגיע לי היום! פשוט מהמם לתחפושת מקורית וכו
רק תחשבי טוב אם זה בכלל מגיע שלם אחרי כל הטלטולים...יש מוכר שמדפיס על זכוכית - תמונה אישית?
אולי לכן אין.רק תחשבי טוב אם זה בכלל מגיע שלם אחרי כל הטלטולים...
הסתדרת? רק עכשיו נכנסתי לכאן....מחפשת קישור עדכני להדפסה על שעון קיר עדיף דרך צוקי
עד 50-60 אני צריכה כמה יחידות זהות
האמת אני צריכה את זה לשבוע של תענית אסתר ביום שני. יש לי סיכוי?הסתדרת? רק עכשיו נכנסתי לכאן....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: