תעליבקטיפה היה פטנט לעשות וופל בלגי בטוסטר לחיצה של פיצה.
עשיתי ויצא מעולה!!
יש לי טוסטר גדול, אז יצא כמות הרבה יותר גדולה (יוצא משטח גדול שאותו חתכתי לאצבעות)
הנקיון של הטוסטר היה גם הרבה יותר פשוט ממולטי קייק.
והטעם בעינינו היה מעולה.
בודאייש בו שימוש גם למלוחים?
אילו?
תודה.
לא העתקתי את המתכון.תעלי
במולטי קייק הפלטות נשלפות, בטוסטר שיש לי לא.הנקיון של הטוסטר היה גם הרבה יותר פשוט ממולטי קייק.
מהי?השתשמשתי בעצה שלהם. והיא בעיני גאונית
כן, אבל החורים של המולטיקייק עמוקים (מן הסתם יהיו שיגידו שזה משפיע לטובה על טעם הוופל) ודווקא בגלל שהן נשלפות יש חריצים מכל הכוונים.במולטי קייק הפלטות נשלפות, בטוסטר שיש לי לא.
כמה יוצא לך מזה? ואיזה סוג עיסה את מצליחה לערבב בתוך צלחת כזו בלי לעשות מהומה על השיש :מכינה את העיסה / בלילה בצלחת חד פעמית - מרקיה
כאמור להשתמש בטוסטר לחיצהמהי?
קיבלתי לאחרונה מכשיר כזה ואני לא ממש יודעת איך משתמשים בו. בינתיים קיבלתי והכנתי מתכון של דונאטס והיה טעים וקל וחגיגה לילדים.
מה עוד אפשר לעשות בזה? אשמח לקבל מתכונים.
אפשר להשתמש במתכונים רגילים של פשטידות/ לביבות שמיועדים לאפיה?
אני משתמשת בו במקום תנור. כל מה שאת מכניסה לתנור נכנס לאחת הפלטות ויוצא מעולה ובעיני הרבה יותר אסטטי
לא צריך בלילה סמיכה יותר?
כמה עולה כזה מכשיר?יש לי מכשיר פנקייק כזה
צפה בקובץ המצורף 584624
במה הוא שווה/שונה ממכשיר המולטיקייק?
מי מהםיותר שווה?
בהתחשב בזה שאני משתמשת בו פעם בחודש-חודשים-כמה יהיה שימושי לי המולטקייק?
הוא בעצם תבנית אחת של המולטיקייק?(שזה אומר שהמולטיקייקברבה יותר שווה...)
אשמח לשמוע עכ בהרחבה...
(במכשיר הפנקייק אני מכינה לביבות גבינה מתוקות. לחביתיות הוא קטן. אבל מבחינת הסגנון-מתאים. פשוט אם מקפלים את החביתיה מ- כוונים(-מה שאני עושה)זה יצא ריבוע בגודל ביס בערך.. אם רק מגלגלים אז זה כן אמור חהיות מאוד יפה והסטטי.. מה עוד אפשר לעשות בו?)
רוב המתכונים של המולטי הם עם כמות קטנהכמה יוצא לך מזה? ואיזה סוג עיסה את מצליחה לערבב בתוך צלחת כזו בלי לעשות מהומה על השיש :
בהחלטאפשר להשתמש במתכונים רגילים של פשטידות/ לביבות שמיועדים לאפיה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: