מוזמנים להוריד את הספר החדש שכתבתי

שוקי מן

משתמש חדש
שלום לכולם,

אני אמנם חדש פה בפורום ולא באתי כדי להפציץ בספאם, אבל בכל זאת אני רוצה להמליץ לכם להוריד בחינם את הספר שכתבתי על בניית דפי נחיתה.

הספר מחולק בחינם בגלל שראיתי שקיימת בורות איומה גם בקרב המשווקים הכי טובים, שמוציאים עשרות אלפי שקלים על בניית עסק בלי לדעת איך לעשות את הדבר הכי פשוט - לבנות דף נחיתה שבאמת מביא לקוחות.

אז נכון, הורדת הספר מצריכה להכנס לרשימת תפוצה, אבל אני עושה את זה כדי להמשיך לשלוח למי שמעוניין טיפים ורעיונות בנושאים כמו כתיבה שיווקית, שיווק יצירתי, פיתוח אסטרטגיה שיווקית, שיווק גרילה, וכמובן - דפי נחיתה.

את הספר תוכלו להוריד מכאן

מתחייב לא לשלוח לכם ספאם בעז"ה!

בתקווה שאצליח להיות פעיל בפורום בזמני הפנוי,

שוקי

חנה קונקטורית ומאמנת

חנה פפנהיים | קונקטורית ומאמנת אישית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
ברוך הבא.
כל הכבוד על היוזמה.
שאלה לי אליך: האם ההתחייבות לא לשלוח ספאם כולל גם לא להעביר את המייל שלי הלאה?

אלי אלימלך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נשמע מעניין.

הערה קטנה,

מבלי ליכנס לסוג התוכן של הספר (נראה מעולה), עצם הדבר שהנך מוכר את עצמך מיד בהודעה ראשונה שאתה כותב בפורום, קצת מעלה חדשות ותהיות בנוגע לכוונותיך...

בציבור חשדני וסגור כמו הציבור החרדי, זה היה נשמע הרבה יותר אמין ומתקבל, לו היית פותח כך:

שלום לכם,

שמי שוקי מן, מומחה לוכו' וכו' וכו'. אני בוגר ישיבה (או ישיבה תיכונית) פלונית אלמונית, ובוגר תואר שישי בשיווק אינטראקטיבי.

וכאן למכור את מה שאתה רוצה.

מה לעשות - כאלו אנחנו!

:)

(אה, משום מה כמה חשבו ששוקי מן זה ניק כפול שלי, אז לא, אין לי קשר וזו לא סוג הכתיבה שלי וכו' וכו')

שוקי מן

משתמש חדש
נכתב ע"י gila;832896:
ברוך הבא.
כל הכבוד על היוזמה.
שאלה לי אליך: האם ההתחייבות לא לשלוח ספאם כולל גם לא להעביר את המייל שלי הלאה?

כמובן.
תסתכלי בתגובה הבאה שלי (לאלי אלימלך) ותביני למה את יכולה להיות בטוחה שלא אעביר את המייל הלאה

שוקי מן

משתמש חדש
נכתב ע"י אלי אלימלך;832905:
נשמע מעניין.

הערה קטנה,

מבלי ליכנס לסוג התוכן של הספר (נראה מעולה), עצם הדבר שהנך מוכר את עצמך מיד בהודעה ראשונה שאתה כותב בפורום, קצת מעלה חדשות ותהיות בנוגע לכוונותיך...

בציבור חשדני וסגור כמו הציבור החרדי, זה היה נשמע הרבה יותר אמין ומתקבל, לו היית פותח כך:

שלום לכם,

שמי שוקי מן, מומחה לוכו' וכו' וכו'. אני בוגר ישיבה (או ישיבה תיכונית) פלונית אלמונית, ובוגר תואר שישי בשיווק אינטראקטיבי.

וכאן למכור את מה שאתה רוצה.

מה לעשות - כאלו אנחנו!

:)

(אה, משום מה כמה חשבו ששוקי מן זה ניק כפול שלי, אז לא, אין לי קשר וזו לא סוג הכתיבה שלי וכו' וכו')

אלי,

אסביר לך משהו בפסיכולוגיה של הצרכן:
אנשים היום הם חשדנים מטבעם. לא רק הציבור החרדי אלא כולם.
כיוון שכך, לך בתוך צרכן לא אכפת מה אני מספר על עצמי, אלא מה אני מספר עליך.

אסביר:
כשבנאדם קורא משהו כמו "שלום, קוראים לי כך וכך ואני תותח בא/ב/ג והמוצר שלי זכה באלפי פרסים מסביב לעולם והוא הכי טוב וכו' וכו'" - הוא לא ממש מאמין כי הרי כולם אומרים על עצמם שהם הכי מומחים והמוצרים שלהם הכי טובים בעולם...

לעומת זאת, אם אדגיש את התועלות שיהיו לך אם תשתמש במוצר שלי - הדברים נשמעים אחרת לגמרי ומצליחים לשכנע גם את גדולי המתנגדים (ואין הכוונה למתנגדים לחסידות...).

מבין?
הטעות של הרבה משווקים היא שהם מדברים בלי סוף בשבח המוצר שלהם, והלקוח צופה מהצד ואומר לעצמו "טוב נו, עכשיו תכלס איך זה עוזר לי? ולמה נראה לך שזה מעניין אותי?!?!"
הרעיון הוא לדבר על הצרכן, ולא על המוצר. אנשים מאוד אוהבים לשמוע על עצמם.

מקווה שהובנתי, אם לא אביא לך עוד דוגמאות.

עכשיו אני אגלה לך עוד סוד כי לפי התגובות פה אני רואה שאנשים לא כל כך מודעים אליו:
למה באמת שווה לי לחלק את המדריך הזה (שעבדתי עליו המון זמן) בחינם?

אז ככה: רוב האנשים פה עוסקים בשיווק ואני מאמין שיש להם כמה לקוחות. בשיווק יש כל מיני נישות, ובניית דף נחיתה שבאמת עובד זאת נישה שדורשת המון המון עבודה, ידע ונסיון.
אני מאמין שלכל אחד כאן יש את הנישה שלו שהוא מומחה בה, ואני מעוניין למתג את עצמי בתור אחד שמומחה בנישה של דפי נחיתה, שזה משהו ש99% מהלקוחות שלכם צריכים.

עכשיו עוד טיפ בפסיכולוגיה של הצרכן:
כשאתה קורא מדריך כל כך מושקע על דפי נחיתה, ואחרי שתקבל ממני טיפים מעולים בתחום הזה - אתה תתפוס אותי בתודעה שלך כאחד שמומחה בדפי נחיתה ותזמין ממני את שירותי. וכאן כל העניין הזה הופך להיות שווה :)

תהנו מהמדריך ואל תשכחו לבוא עם עוד שאלות!

אלי אלימלך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י שוקי מן;833313:
אלי,

אסביר לך משהו בפסיכולוגיה של הצרכן:
אנשים היום הם חשדנים מטבעם. לא רק הציבור החרדי אלא כולם.
כיוון שכך, לך בתוך צרכן לא אכפת מה אני מספר על עצמי, אלא מה אני מספר עליך.

אסביר:
כשבנאדם קורא משהו כמו "שלום, קוראים לי כך וכך ואני תותח בא/ב/ג והמוצר שלי זכה באלפי פרסים מסביב לעולם והוא הכי טוב וכו' וכו'" - הוא לא ממש מאמין כי הרי כולם אומרים על עצמם שהם הכי מומחים והמוצרים שלהם הכי טובים בעולם...

לעומת זאת, אם אדגיש את התועלות שיהיו לך אם תשתמש במוצר שלי - הדברים נשמעים אחרת לגמרי ומצליחים לשכנע גם את גדולי המתנגדים (ואין הכוונה למתנגדים לחסידות...).

מבין?
הטעות של הרבה משווקים היא שהם מדברים בלי סוף בשבח המוצר שלהם, והלקוח צופה מהצד ואומר לעצמו "טוב נו, עכשיו תכלס איך זה עוזר לי? ולמה נראה לך שזה מעניין אותי?!?!"
הרעיון הוא לדבר על הצרכן, ולא על המוצר. אנשים מאוד אוהבים לשמוע על עצמם.

מקווה שהובנתי, אם לא אביא לך עוד דוגמאות.

אני לגמרי לא חלקתי על הצורך בהדגשת ה'מה יוצא לי מזה'.

רק כתבתי שבנתונים הנוכחיים, ההודעה מעלה חשדנות, ושהיה עליך לפותרה. לא כאמצעי שכנוע לספר, אלא כהסרת התנגדות ראשונית.

אוקי?

שוקי מן

משתמש חדש
נכתב ע"י אלי אלימלך;833409:
אני לגמרי לא חלקתי על הצורך בהדגשת ה'מה יוצא לי מזה'.

רק כתבתי שבנתונים הנוכחיים, ההודעה מעלה חשדנות, ושהיה עליך לפותרה. לא כאמצעי שכנוע לספר, אלא כהסרת התנגדות ראשונית.

אוקי?

אוקיי :)

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
נתיב -חסום.

א.ר.ז.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י נוי;833529:
נתיב -חסום.
ולא בכדי.

לא נראה שיש סיכוי שיפתח.
יש שם חומר מעניין, ומחכים, בהחלט. אבל...
(מדפדוף קצר דרך מחשב שאינו חסום - הסרטות הכוללות נשים. אההמממ... לא בדיוק מבני ברק.)

שוקי מן

משתמש חדש
נכתב ע"י א.ר.ז.;833569:
ולא בכדי.

לא נראה שיש סיכוי שיפתח.
יש שם חומר מעניין, ומחכים, בהחלט. אבל...
(מדפדוף קצר דרך מחשב שאינו חסום - הסרטות הכוללות נשים. אההמממ... לא בדיוק מבני ברק.)

ארז, לא הבנתי מה הבעיה.
אשמח אם תסביר בפרטי

קטיפתית

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
עדיין
(ואחרי שאלי אלימלך הסביר לך את קודי החסימה בציבור)
עדיין משום מה קשה או .. לעשות זאת.
מדוע?
וכי אם תחשף, יוקרתך המקצועית תיפגע? אתמהה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה