חיפשתי את זהמוצרט; סונטה 11 לפסנתר ב- A מז'ור (באמצע זה מתחלף למינור וחוזר אח"כ) K331
ביצוע: דניאל בירנבוים
יש פיספוס של שניה בין ההסרטה להקלטה
חיפשתי את זהמוצרט; סונטה 11 לפסנתר ב- A מז'ור (באמצע זה מתחלף למינור וחוזר אח"כ) K331
מי אני שאתן ביקורת לכופר הזהמוצרט; סונטה 11 לפסנתר ב- A מז'ור (באמצע זה מתחלף למינור וחוזר אח"כ) K331
אני חושב שהמהירות בסדר, אין ענין לדעתי במרוץ האצבעות שנוהגים לעשות בקטעים של מוצרט. באופן כללי, לא מתלהב מהפרשנות של בארנבוים למוצרט. בכל הנוגע לבטהובן - הוא אדיר, למוצרט יש מבצעים טובים יותר (לדעתי העניה...)מי אני שאתן ביקורת לכופר הזה
אבל נראה לי שאת המארש הטורקי הוא מנגן קצת מדי לאט
יש מצב?
אני שמעתי עשרות ביצועים ליצירה ואף אחד לא היה כ"כ איטי מחד ומשעמם מאידךאני חושב שהמהירות בסדר, אין ענין לדעתי במרוץ האצבעות שנוהגים לעשות בקטעים של מוצרט. באופן כללי, לא מתלהב מהפרשנות של בארנבוים למוצרט. בכל הנוגע לבטהובן, הוא אדיר, אצל מוצרט יש מבצעים טובים יותר (לדעתי העניה...)
אני מעלה לכאן עוד שני ביצועים אחד הרבה יותר מהר והשני קצת יותר לאטמוצרט; סונטה 11 לפסנתר ב- A מז'ור (באמצע זה מתחלף למינור וחוזר אח"כ) K331
את גלן גולד שמעת?אני שמעתי עשרות ביצועים ליצירה ואף אחד לא היה כ"כ איטי מחד ומשעמם מאידך
אולי, אבל כנראה שלו אשמח אם יעלו לכאן סרטון שלו או אפי' הקלטהאת גלן גולד שמעת?
היות שלחלק גדול מהאשכול לא יהיה אפשרות לראות את הסרטון
הקונצרטו מס' 1 של שופן, אחד מהיצירות היפות ביותר, מבוצע על ידי יבגני קיסין - גדול פסנתרני דורנו, לדעתי - והפילהרמונית הישראלית בניצוחו של זובין מהטה.
זו יצירה של 40 דקות אבל שווה כל רגע...
אני אשתדל לעלות ב mp3 בביצוע של קיסין, בפרשנות לשופן הוא הגדול מכולם...היות שלחלק גדול מהאשכול לא יהיה אפשרות לראות את הסרטון
אני מעלה את היצירה בביצוע אחר
אוי זה פשוט מדהיםזו יצירה של 40 דקות אבל שווה כל רגע...
מישהו יכול להוריד את זה ולעלות את זה כקובץ.
הקונצרטו מס' 1 של שופן, אחד מהיצירות היפות ביותר, מבוצע על ידי יבגני קיסין - גדול פסנתרני דורנו, לדעתי - והפילהרמונית הישראלית בניצוחו של זובין מהטה.
זו יצירה של 40 דקות אבל שווה כל רגע...
(הערה: בהסרטה יש גם נשים כחלק מתזמורת הפילהרמונית, לתשומת לב)
ברור שרלוונטיזה עדיין רלוונטי? יש לי ים אוספים של מוזיקה קלאסית, של כל הגדולים (וגם של הקטנים).
אוקי, אבל זה לא לצפיה- קבמי שמע. איך מעלים הרבה קבצים ביחד?ברור שרלוונטי
קונצ'רטו לפסנתר של רחמנינוב מס' 3 בביצוע של יפים ברונפמן והתזמורת הפילהרמונית של ברלין בניצוחו של סיימון ראטל
יצירה מהממת בביצוע מהמם
קרדיט ל @קלאסיקה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: