אני מתחיל ממוצרט לפי הסדר של קכל
סימפוניה ראשונה במי בימול מזור (e flat major)
האזנה ערבה ומחכימה...
האזנה ערבה ומחכימה...
אין לדבר סוף מי שרוצה יפנה באישי ויתאם פגישה עם כונן זיכרון של 500 GBאני מתחיל ממוצרט לפי הסדר של קכל
האזנה ערבה ומחכימה...
אני לא חושב שמישהוא הבין שאני מתכוון להעלות לכאן את כל המוזיקה הקלאסית שזה עובר את ה500 GB ואף לא את של מוצרט שזה בססיסות 18 GB נעלה לכאן טעימות ממוצרט מבאך בטהובן שופן גם ממהלר ועודאין לדבר סוף מי שרוצה יפנה באישי ויתאם פגישה עם כונן זיכרון של 500 GB
לא רקלהחיות את האשכול
היות שבארוק הוא לא סוגה של מוזיקה אלא תקופה..... וכל הדברים של באך הם כבדים.... אז אני מעלה שלש דברים שלו מקווה שישביע פה את החברה הצמאים אם לא נצטרך להעלות עוד דבריםמישהו יכול להעלות לכאן קטע בארוק כבד של באך ?
תודה רבה,היות שבארוק הוא לא סוגה של מוזיקה אלא תקופה..... וכל הדברים של באך הם כבדים.... אז אני מעלה שלש דברים שלו מקווה שישביע פה את החברה הצמאים אם לא נצטרך להעלות עוד דברים
תודה רבה,
כפי שהבנתי תקופת הבארוק היתה תקופה שהמוזיקה היתה מאוד עמוסה, לא כך ?
יפה,אחד המאפינים של תקופת הבארוק הוא שהמוזיקה נכתבה בצורה מאד שכלית וחכמה ומבריקה מבחינת הכתיבה והמהלכים. מבחינת הנגינה היתה יותר קרה ופחות רגשית. באותה תקופה עולם הכלים החל להתפתח ולכן מבחינת ביצועים עדיין לא הגיעו לביצועי תזמורת סמפונית וכד'
לבאך יש הרבה יצירות כתובות עמוקות מבחינת המהלכים, המודולציות וההרמוניות אך מנוגנות בכלי אחד.
מאפייניה הם כשמה בארוק היא אבן חן גדולה במיוחד..
המלחינים מהתקופה שאחריה קראו לה ככה כי הם ראו את המוזיקה שכתבו קודמיהם כמלאה יתר על המידה במוטיבים מוזיקליים מורכבים וכדי שנבין אז נאמר זאת ככה: קשה עד בלתי אפשרי לשיר מוזיקה מתקופת הבארוק לעומת מוזיקה קלאסית שמי שמכיר אותה יודע שדי קל לזמזם אותה..
על פי רוב הדברים האלו חסומים ממילאמי שרוצה את כל המוסיקה הקלאסית בעולם, באופן חוקי, תמורת $20 לשנה, אני ממליץ מאוד לעשות מנוי ל-https://imslp.org/wiki/Main_Page
כי ביחד עם המנוי מקבלים גישה מלאה לספריית הדיסקים של NAXOS -- פשוט אין סוף של מוסיקה קלאסית בהקלטות הטובות ביותר!
אפשר קישור?את כל המוסיקה הקלאסית בעולם, באופן חוקי, תמורת $20 לשנה, אני ממליץ מאוד לעשות מנוי ל-https://imslp.org/wiki/Main_Page
כי ביחד עם המנוי מקבלים גישה מלאה לספריית הדיסקים של NAXOS -- פשוט אין סוף של מוסיקה קלאסית בהקלטות הטובות ביותר!
https://imslp.org/אפשר קישור?
בנטפרי ניתן להוריד על ידי אקספלור, לפתוח שם את הסרטון יוטיוב ומתחתיו יופיע לחצן הורדה (לא בכרום!).איך אני יכולה להוריד את זה למחשב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: