מה ?יש מצב לעלות לכאן?
מה ?יש מצב לעלות לכאן?
מוזיקה קלאסיתמה ?
אין לי של יאשה חפץ אבל מצאתי בביצוע אחראני מחפש קונצרטו לכינור של בטהובן בביצוע של יאשה חפץ יש לך אולי?
יישר כח ! ואם יצא לך לשמוע בביצוע של חפץ לא תתחרט.אין לי של יאשה חפץ אבל מצאתי בביצוע אחר
אגב תודה על הבקשה כך יצא לי לשמוע את הקונצרטו וכנראה אני ישמע את זה עוד כמה פעמים טובות...
אגב הקוד המזהה שלו הוא אופוס 61 של בטהובן
זה בסדר?
רק אם אפשר ואת זה ואת כל שאר הסרטונים מיוטויוב בפורמט MP3
גם אני אשמח
אשמח לעזור אבל מה לעשות שזה שוקל מאד הרבה וניסיתי להעלות ולא מצליח כנראה כבד משי לאתר...גם אני אשמח מאוד !
כי את לא שמת את הקישור המלא רק חלק צריך לחבר את שני החלקים יחד אז זה עובדלמה בנטפרי לא נותן לי?
צפה בקובץ המצורף 361328
אני ביקשתי שלא להעלות לצאטים למיניהם שזה לא יחסם עכשיו זה כבר נחסם לך כנראה לי בכל אופן פתוח...
כנראה שמישהו שלח בקשה לפתיחה...הורדתי. תודה רבה מאוד!
(אני בנטפרי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: