תלוי באיזה סמינרביג יד כבר לא צריך חולצת תלבושת...
חולצות לא בטוחה שמותר. תלוי... אבל ליביות מותר.
בסמינר שבו הבנות שלי למדו/לומדות יש חולצת תלבושת מיוחדת ל י"ג י"ד ויש לה בהחלט צווארון מיוחד ובולט לעין שהוא לא צוארון רגיל.
תלוי באיזה סמינרביג יד כבר לא צריך חולצת תלבושת...
חולצות לא בטוחה שמותר. תלוי... אבל ליביות מותר.
לפני שהתחילו עם זה כאן הייתי מצירה לבנות של את חולצות התלבושת באופן שישבו מדוייק ויפה על הגוף. הכנסתי בצדדים לפי גזרת הגוף. והיה מושלם- עד כמה שחחלצת תלבושת בכללי יכולה להיול מושלמת- פשוט כי הן בד"כ לא יפות לכשעצמןהמו
המודה לא תצא, אני כבר עשיתי את לפני אחת עשרה שנים. ( בין הראשונות ..)
חולצת תלבושת , שלרוב הגיזרה שלה לא הכי מדויקת בעולם ..
שחייבים לשים בתוך החצאית, לא מחמיאה לרוב הבנות,
וזה מפריע מאד. זה משמין מרגיש רחב ולא הרגשתי נעים עם זה
הגזירה של השרוולים וכו באמת בשביל למנוע שתי שכבות ,
ואגב, כבר קיימים תקנונים היום שרשום בהם שאין ללכת עם סוודר בקיץ...
אבל הבד של התלבושת נשאר אותו בד עם 30%-45 פוליאסטר.לפני שהתחילו עם זה כאן הייתי מצירה לבנות של את חולצות התלבושת באופן שישבו מדוייק ויפה על הגוף. הכנסתי בצדדים לפי גזרת הגוף. והיה מושלם- עד כמה שחחלצת תלבושת בכללי יכולה להיול מושלמת- פשוט כי הן בד"כ לא יפות לכשעצמן
דווקא אצלינו שינו לפני שלוש שנים את הבד של התלבושת לבד אחר. יותר כותנתי ולא פוליאסטר.אבל הבד של התלבושת נשאר אותו בד עם 30%-45 פוליאסטר.
ולכתמי הזיעה הדוחים שנוצרים עליו, שום דבר לא יעזור.
לדעתי, ולו משום כבוד הבריות, הסמינרים אמורים לעבור רשמית לחולצות כותנה כחולות כהות + צווארון תלבושת.
אנחנו חיים בארץ לוהטת ואין שום הגיון להלביש נערות מזיעות בגיל ההתבגרות, בבגד פוליאסטר בהיר.
+ העובדה שהחולצות בגיזרה שממש לא מתאימה לבנות, בטח לא לבנות בגיל הזה.לדעתי, ולו משום כבוד הבריות, הסמינרים אמורים לעבור רשמית לחולצות כותנה כחולות כהות + צווארון תלבושת.
אנחנו חיים בארץ לוהטת ואין שום הגיון להלביש נערות מזיעות בגיל ההתבגרות, בבגד פוליאסטר בהיר.
חולצת התלבושת עשוייה מבד שק והיא ממש לא נעימה. היא לא עשוייה מבד כותנה נושם. מזיעים איתה נורא!!!ותאמינו שחולצת תלבושת היא מאווררת ונוחה פלוס!
דווקא אצלינו שינו לפני שלוש שנים את הבד של התלבושת לבד אחר. יותר כותנתי ולא פוליאסטר.
+ העובדה שהחולצות בגיזרה שממש לא מתאימה לבנות, בטח לא לבנות בגיל הזה.
אני לא מדברת על הסמינר הישן.החולצות של הסמינר (הישן) - 30% פוליאסטר.
החולצות של היסודי - 45% פוליאסטר.
זה כמו לשבת בתוך שקית ניילון.
אהמ. זה לכאורה יוצר כך בכוונה תחילה וד"ל.
אם כי חייבת לציין לטובה את החולצות של הישן. שאמנם הן לא 100% כותנה, אבל לפחות עם גיזרה חביבה (לרזות.)
אני לא מדברת על הסמינר הישן.
החולצת בתיכון של הבת שלי ממש לא רעות, אחרי ששינו את הבד לפני 3 שנים
כשהגדלה היתה בתיכון היה נוראי
גם את הגזרה שינו
אהמ...אולי נדרוש שינוי גם אצלנו...
לא רואה שום סיבה שזה לא יהיה 100% כותנה.
אני חושבת שאוסרים רק בגלל שזה אופנהבאמת שלא מבינה את הסמינרים שאוסרים
ואם האופנה החדשה תהיה להתלבש בצניעות - רחב וארוך, כולנו נעבור ללבוש צמוד וקצר ח"ו בשביל לא ללכת ב"חוקות הגויים"??אני חושבת שאוסרים רק בגלל שזה אופנה
ואנחנו כעם הנבחר
לא הולכים בחוקות הגויים.
עניין של חינוך, לא ללכת אחרי הזרם.
להיות גאים במי שאנחנו .
ושוב,
זו דעתי
אין ספק שבכל חוצות הגויים בנות נוער הולכות עם צוארון וחולצה שלמה וארוכה מעל זה. זה כל כך נפוץ. מישהו ראה באייזשהו מקום בתבל נערה מסתובבת אחרת?אני חושבת שאוסרים רק בגלל שזה אופנה
ואנחנו כעם הנבחר
לא הולכים בחוקות הגויים.
לסגור כפתור למעלה שיכסה ,זה משהו שכל 1 יכולה לעמוד בזה.
אולי בהחמרה כמוני קשה להן.
(ובחורף יש חולצות גולף, למה זה לא חונק?
אני חושבת שאוסרים רק בגלל שזה אופנה
ואנחנו כעם הנבחר
לא הולכים בחוקות הגויים.
עניין של חינוך, לא ללכת אחרי הזרם.
להיות גאים במי שאנחנו .
א - מה זה לגזור חולצה חדשה? מה עם בל תשחית.
ב- עוד תקציב על שלל ההוצאות בכניסה לסמינר, נו באמת.
יש בעיה אחת שצריך לשים לב אליה,
חולצות הטריקו על שלל הוריציות שלהן מתכווצות בכביסה ולכן חשוב לרכוש מידה אחת גדולה יותר מהנראה מתאים בחנות.
שלא יצא שכרינו בהפסד הצניעות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: