אפשר הסבר לאלו שלא מבינים יידיש :-0
אפשר הסבר לאלו שלא מבינים יידיש :-0
הקמפיין בא להעריך ולעודד את השומרים את עיניהם,אפשר הסבר לאלו שלא מבינים יידיש :-0
איך יואלי לנדא מגיב על הפרסום הזה?תרגום למי שלא מבין:
"ליואלי לנדא (גביר מפורסם בארה"ב) יש כסף"
תלמדו לעשות פרסומות טובות שמושכים את העין
איך זה קשור ליואלי לנדא? שאלה טובה
כשתכיר אותו אישית תדע שיש מצב שהוא שילם שזה יהיה השם שלו...איך יואלי לנדא מגיב על הפרסום הזה?
אני במקומו הייתי נגעל בשנייה הראשונה, ובשנייה השניה כל כך כועס שכוס התה שבידי הייתה מתנפצת על הקיר שמולי, ומפרסם המודעה היה חוטף תביעת דיבה...
יכול להיות שליואלי לנדא יש עוד קצת כסף בזכות המודעה...איך יואלי לנדא מגיב על הפרסום הזה?
אני במקומו הייתי נגעל בשנייה הראשונה, ובשנייה השניה כל כך כועס שכוס התה שבידי הייתה מתנפצת על הקיר שמולי, ומפרסם המודעה היה חוטף תביעת דיבה...
תרגום (חלקי):רוכבים על הגל..
צפה בקובץ המצורף 1379638
יואלי לנדא אין לו כסף.
טוב, באמת כן
כל אחד שם מחירים על המדפים.
תדרוש את זה גם אתה מהחנווני שלך...
המודעה הזו מציגה את הגביר הולך עם המוצרים לקופאי כדי לברר את המחירים שלהםתרגום (חלקי):
(אין לי מושג מה קורה כאן...
מה מטרת הפרסום וכו'.
תעזרו לי, פליזזז...)
צרות של אמריקאיםהמודעה הזו מציגה את הגביר הולך עם המוצרים לקופאי כדי לברר את המחירים שלהם
צפה בקובץ המצורף 1380174
וזו מודעת המשך לכאורה:
צפה בקובץ המצורף 1380175
הקמפיין בכללותו קורא לרשתות השיווק להציג את מחירי המוצרים על המדפים באופן בולט וברור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: