נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני אסביר למה לדעתי כדאי להוריד1. ההבלטה נוצרה בכוונה כדי לתת מראה דיגיטלי יותר בהדפסת ענק של הלוגו. האם בכל זאת להסיר
אם ככה אז זה מעולה...2. הלוגו למעלה, אינו שלי, אלא תמונה אחר תמונה, בעיקרון הוא היה אמור לשבת בצורה גדולה יותר, אך מחמת חוסר בהירותו דחפתי אותו למעלה...
1. הלוגו אינו ווקטורי, אלא תמונה של לוגו גדול מאוד... האם בכל זאת כדאי (ואז אפסיד את פסי התאורה שבאים בצידי האותיות)!?הלוגו כולו ויקטורי לחלוטין, חוץ מהמילים האלו
זה יוצר מראה מוזר במקצת
תודהאם ככה אז זה מעולה...
הצלחות!
כמובן שאתה צודקלוגו חסידי בלי הבלטות זה כגוף בלא נשמה
תודה רבה רבהדבר ראשון תן לי לנשום עמוק מאוד
אתה פשוט אמן!!!
עם זה היצירות שלך בפאוור פוינט אני רק מדמיין לעצמי כמה רחוק אתה מסוגל להגיע בפוטושופ...
תודה רבה, הגופן עצמו בסדר?תשאיר את הראשון שעשית כמו שהוא
הוא פשוט מושלם
טוב. יישר כוחלוגו חסידי בלי הבלטות זה כגוף בלא נשמה
ההבלטה חובה!
אם יש אפשרות בפאוור פוינט הייתי עושה את ההבלטה יותר חזקה וגבוהה
אין הדמיה, מדובר בבנין לא מטופח...אגב, יש כבר הדמיה לבנין?
אם כן חייבים לשלב את זה בלוגו
אההה... אשתדל לעשות כהמלצותכם.כמובן שאתה צודק
אני המלצתי לו להוריד מכיוון שכשיש רק הבלטה אחת בכל הלוגו זה נראה מוזר מעט
אולי כדאי ל @א. סופר להוסיף עוד הבלטות בלוגו, כדי שההבלטה לא תראה מוזר.
טוב, יש להם עכשיו 2 ברירות או לשלם לחברת פוליש ולנקות ביסודיות את הבנין עצמו או לעבור לפוטושופ ולעשות את זה שםאין הדמיה, מדובר בבנין לא מטופח...
יישר כוחא. יפה מאוד
התהליך לא מורכב מדי, אין בלוגו הרבה אלמנטים מורכבים, כמה צורות, ועיטורים מוילנא של בית אלףב. השאלה מה בנוגע לתהליך.
איני יודע להשתמש כל כך בתוכנות אדובי, מעודי לא למדתי עיצוב איפשהוא, כך שניסוי ותעיה (או אלמד...) בתוכנות המתאימות (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור) אעשה אי"ה לאט לאט.
ומה באמת הסיבה שעשיתם את זה שם?
בענין עימוד הדבר שונה מאוד לדעתי, המשחקים אינם של צבע וצורה, כי אם של גודל ודיוק כך שבוורד הדבר דורש המון המון טרחה.ישנם רבים החושבים (אני לא, אז לא לתקוף....)
שניתן לעמד ספרים תורניים (ולא רק) בוורד, והיום יש גם הרבה תוספים, מאקרו ועזרים למיניהם שעושים את העבודה
אבל מבחינת תהליך וזמן זה לא דומה ולא כמעט.
אתה פשוט גאון בעיצוב!איני יודע להשתמש כל כך בתוכנות אדובי, מעודי לא למדתי עיצוב איפשהוא, כך שניסוי ותעיה (או אלמד...) בתוכנות המתאימות (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור) אעשה אי"ה לאט לאט.
לעת עתה כשאני צריך לעשות עיצוב מסוים אני משתמש בפאוור פוינט או בפבלישר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: