חו"ד מה תאמרו על הלוגו הזה שנוצר ב... פאוור פוינט?!...

brachy 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים
רק צריך לזכור לא להתלהב יותר מידי על פאוור פוינט... זמן העבודה לא שווה את הכסף.....
גם לי יצא לבנות המון גרפיקות ולוגואים בוורד וחבריו, בגלל שבישיבה בקושי זה היה, זה בהחלט אתגר - אבל חד פעמי.
נשמע שהוא לא יודע תוכנות אחרות
רק חבל, כי האילוס/פוטושופ אפשר להגיע עם כזה כישרון לרמה גבוהה פי כמה

א. סופר

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
רק צריך לזכור לא להתלהב יותר מידי על פאוור פוינט... זמן העבודה לא שווה את הכסף.....
גם לי יצא לבנות המון גרפיקות ולוגואים בוורד וחבריו, בגלל שבישיבה בקושי זה היה, זה בהחלט אתגר - אבל חד פעמי.
אמת. כבר ציינתי למעלה כי אינני יודע להשתמש בתוכנות אדובי, כמה וכמה מנוסים מאתרא הדין ועוד כמה דוכתי אמרו לי כי ממולץ לי להתנסות בתוכנות אדובי, אך כידוע - מה שהלב חושק הזמן עושק... בכל אופן יישר כוח @בן של מלך!
נשמע שהוא לא יודע תוכנות אחרות
אמת.
רק חבל, כי האילוס/פוטושופ אפשר להגיע עם כזה כישרון לרמה גבוהה פי כמה
תודה רבה רבה @brachy 100 !
מצרף את הקובץ "המתוקן" לכאורה [תמיד אשמח לשמוע עוד]
צפה בקובץ המצורף לוגו קרן הבנין - תוספת הבלטות - מרובה - עם ריק.png
זו הזדמנות טובה לכתוב כי אני מתפעל מנדיבות הלב והאדיבות השופעת בפורום זה, יבורכו כולם, המלייקים, המגיבים, המייעצים, המסייעים וגם אלו שנהנים מן הצד!
שוב - תודה רבה רבה!!!

בן של מלך!

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עימוד ספרים
אמת. כבר ציינתי למעלה כי אינני יודע להשתמש בתוכנות אדובי, כמה וכמה מנוסים מאתרא הדין ועוד כמה דוכתי אמרו לי כי מומלץ לי להתנסות בתוכנות אדובי, אך כידוע - מה שהלב חושק הזמן עושק... בכל אופן יישר כוח @בן של מלך!
שטויות (כאילו - ללמוד), אתה תקלוט את זה תיקתק.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה