הת"ת המרכזי
משתמש פעיל
עיצוב אתרים זה יכול להיות גם אתרי תדמית וחנות פשוטיםעיצוב אתרים זה UXUI בשפה מקצועית
UI/UX הכוונה לעיצוב אפליקציות ומערכות מורכבות או מוצרים
עיצוב אתרים זה יכול להיות גם אתרי תדמית וחנות פשוטיםעיצוב אתרים זה UXUI בשפה מקצועית
כן, אבל אין בזה עבודה מסודרת ואז יכול להיות חודש מלא וחודש ריק.מכל האפשרויות שזרקו פה, שתמשיך ללמוד וידאו ועריכה בצורה מקצועית.
מי שטובה בזה באמת, מרוויחה יפה מאוד.
קודם בוחרים מסלול ולפי זה בוחרים סמינר (ככה אצלנו לפחות)מה האופציות שיש בסמינר?
אין בזה עבודה כשכירה כמעטועיצוב אתרים יותר פשוטים זה דבר ריווחי?
ככה זה עצמאים, אבל לא עובדים בצורה של כמה שנכנס באותו חודש זה מה שיש להוציא, אלא חשבון של העסק שממנו מוציאים 'משכורת' כל חודש.כן, אבל אין בזה עבודה מסודרת ואז יכול להיות חודש מלא וחודש ריק.
אוקיכשאת אומרת הומנית, מה את מתכוונת?
מה נחשב אצלך 'מכניס מספיק'?
את רוצה להיות שכירה או עצמאית?
למה את לא אוהבת ללמוד?
ככה זה עצמאים, אבל לא עובדים בצורה של כמה שנכנס באותו חודש זה מה שיש להוציא, אלא חשבון של העסק שממנו מוציאים 'משכורת' כל חודש.
ובאמת בהתחלה לפחות מומלץ לשלב עצמאות עם עבודה כשכיר עד שנכנסים למסלול, ובכל מקרה עצמאות זה עבודה רצינית על האמונה.
חברה יש כמעט בכל עבודה משרדית, אלא אם כן את עובדת יחידנית במשרד.-הומנית הכוונה אוהבת חברה (ופחות אותיות באנגלית!)
רוב המקצועות מתחילים איתם בשכר מינימום או קרוב לשם, אבל אם את טובה, לא נעולה על נישה /משרד ספציפי בע"ה אפשר להתקדם יפה ולהגיע לשכר טוב.-מכניס מספיק זה אומר לא שכר מינימום ושיהיה אפשרות בעתיד לתת לבעל שלי בס"ד לשבת וללמוד!
חושבת שבנתונים האלו מסלול של התעמלות/עיצוב גרפי/פרסום ושיווק-מעדיפה להיות שכירה.
-לא אוהבת ללמוד דברים שלא מעניינים אותי כמו אנלית ודקדוק.
יש סמינר שאפשר ללמוד בהם את המקצועות האלו?ריפוי בעיסוק / קלינאות תקשורת לדעתי זה אחלה מקצועות
לאיש סמינר שאפשר ללמוד בהם את המקצועות האלו?
האופציה היחידה שיש לי בסמינר זה תכנות(אני לא רוצה לצאת ממסגרת סמינר!)
לא
האופציה היחידה שיש לי בסמינר זה תכנות
או ללמוד חנ"מ וכשאסיים אלמד זאת...(שזה אומר כמעט 7 שנים של לימודים...)
אני באמת בבעייה רצינית...
ההורים שלי יעשו שאלת רב ומה שהוא יגיד נעשה
יש אבל זה לא מתאים לי...
גם אם היה במסגרת סמינר לא היית רוצה ללמוד, זה דורש לימודים רציניים, אנגלית ועוד כמה...יש סמינר שאפשר ללמוד בהם את המקצועות האלו?
(אני לא רוצה לצאת ממסגרת סמינר!)
למה לא פותחים בסמנרים מקצועות כאלה?ריפוי בעיסוק / קלינאות תקשורת
דברים שמעניינים אותי אני מסוגלת ללמוד ואפילו נהנית מזה!גם אם היה במסגרת סמינר לא היית רוצה ללמוד, זה דורש לימודים רציניים,
אנגלית ועוד כמה...
ניתוח התנהגות??תחום נושק לריפוי בעיסוק אני חושבת שיש, אבל לא זוכרת את השם של זה...
מצטרפת לשאלתך...למה לא פותחים בסמנרים מקצועות כאלה?
גם טיפול רגשי מאוד מענין אותי ואני לא מכירה אפילו סמינר אחד שלומדים בו את זה
מסכימה איתך מאדדדד!!!!דברים שמעניינים אותי אני מסוגלת ללמוד ואפילו נהנית מזה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: