עם כל הכבוד מי שמשקיעה באמת במקצועות הפרא רפואי אין שום סיבה שהיא תהיה הרבה פחות עם ידע ומקצועיות כמו של אישה בגילאי 30+מאד מקווה שלא יצליחו. מאותה הסיבה שלא היית הולכת למטפלת רגשית בת 21...
פשוט אין שום סיכוי שמקצועות פרא רפואיים ילמדו בסמינר ויעמדו ברף המקצועי הנדרש ובהיקף הידע.
ועל חשבון מי יהיו החסרים? על חשבון המטופלים
אנחנו כחברה צריכים להתנגד לנסיון האווילי הזה נמרצות.
לא קשור לגילעם כל הכבוד מי שמשקיעה באמת במקצועות הפרא רפואי אין שום סיבה שהיא תהיה הרבה פחות עם ידע ומקצועיות כמו של אישה בגילאי 30+
יש גם נשים בנות 50 שלא הייתי שולחת אליהם מכל מיני סיבות
ויש חוסר מטורף בפרא רפואי אז עדיף שאישה בת 25 תלמד קלינאות תקשורת לדוגמא מאשר שלא יהיה בכלל
והסיבה שרוצים להכניס את זה היא רק בגלל שמשנה לשנה לצערנו החינוך מיוחד מתרחב ואין מי שמטפל בילדים שצריכים טיפול אז ההתנגדות הזאת רק גורמת לבעיות לגדול
הבעיה שאין נשים שלומדות את המקצועלא קשור לגיל
קשור לידע
ומה לעשות, כמו שאמרתי- בסמינרים אין שום סיכוי שהמקצוע ילמד בבאופן המקיף בו הוא אמור להילמד
בקשר לבעיה שהצפת- אני לא חושבת שזהו הפתרון
אולי הפתרון הוא ללמד מקצוע משני לפרא רפואי בסמינר, בו בוגרות המסלול יוכלו להוות צוות תומך בטיפול אבל בשום אופן לא להחליף את נשות המקצוע
למה אין? יש.הבעיה שאין נשים שלומדות את המקצוע
אז יהיה צוות תומך בלי הצוות בעצמו
גם אני מאד הייתי רוצה ללמוד טיפול רגשי/יעוץלמה לא פותחים בסמנרים מקצועות כאלה?
גם טיפול רגשי מאוד מענין אותי ואני לא מכירה אפילו סמינר אחד שלומדים בו את זה
אולי עכשיו יש בזה הרבה כסף אבל תכלס עוד שנה שנתיים ישלבו הכול עם הבינה ואז זה יהיה כמו ללמוד גרפיקה שנה לפני שיצאו המחשבים!אם היא טובה בזה יש בזה המוןןןן כסף.
אני לוידע מה יהיה עוד שנה שנתייםאולי עכשיו יש בזה הרבה כסף אבל תכלס עוד שנה שנתיים ישלבו הכול עם הבינה ואז זה יהיה כמו ללמוד גרפיקה שנה לפני שיצאו המחשבים!
ברור שהבינה מלאכותית לא תעשה כול כך מהר את העבודה רק שלפי ידעתי בקרוב יתחילו ללמוד בשיתוף עם הבינה!אני לוידע מה יהיה עוד שנה שנתיים
אבל בנתיים הבינה רחוקה מאוד מליצור גרפיקה מותאמת לצרכים של כל אחד... בפרט אם מדובר בזאנר החרדי חסידי.
האמת היא שכבר היום יש מלא דברים שאמור להוריד עבודה לגרפיקה כמו אתרי קאנווה וכו.
אבל עדיין ברוך השם יש מלא עבודה בזה.
וחוצמיזה שתמיד אפשר להתקדם הלאה לעריכת וידיאו לבניית אתרים ועוד ועוד
נכון. כבר עכשיו יש בפוטושופ aiברור שהבינה מלאכותית לא תעשה כול כך מהר את העבודה רק שלפי ידעתי בקרוב יתחילו ללמוד בשיתוף עם הבינה!
כן אבל אחרי הכמה שנים האלו אני יהיה "המיושנת" ולא יעזור כול המוכשרות!נכון. כבר עכשיו יש בפוטושופ ai
אבל יקח לזה כמה שניים טובות...
חח בנתיים עד שתהיי המיושנת תכניסי מזה כסף ובד בבד תלמדי מקצוע לחיים.כן אבל אחרי הכמה שנים האלו אני יהיה "המיושנת" ולא יעזור כול המוכשרות!
ואני רוצה ללמוד מקצוע לכול השנים הבאות (עד הפנסיה!)
כן אבל אין אפשרות ללמוד את זה בסמינרים!מקצועות הנפש הכי צריך
ובאמת החינוך מיוחד והנפגעים בנפש זה בכמות לא נורמלית
ובשנים האחרונות המודעות לטיפולים רגשיים ממש עלתה
יש את זה בסמינרים מסויימיםכן אבל אין אפשרות ללמוד את זה בסמינרים!
איפה?יש את זה בסמינרים מסויימים
וזה מתחיל להכנס עכשיו ממש
מוזר,יש את זה בסמינרים מסויימים
וזה מתחיל להכנס עכשיו ממש
אין מקצוע שלומדים פעם אחת וגמרנו. בכל מקצוע צריך כל הזמן להתעדכן ולקחת השתלמויות סדנאות וכו'כן אבל אחרי הכמה שנים האלו אני יהיה "המיושנת" ולא יעזור כול המוכשרות!
ואני רוצה ללמוד מקצוע לכול השנים הבאות (עד הפנסיה!)
כן אבל לפי הבנתי הגרפיקה תיהיה שונה לגמרי, לא?אין מקצוע שלומדים פעם אחת וגמרנו. בכל מקצוע צריך כל הזמן להתעדכן ולקחת השתלמויות סדנאות וכו'
אז מי שלא רוצה להשאר מיושן פשוט מתעדכן כל הזמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: