כנראה שהפתרון הוא לגשת למתכנתים של מכבי...
Yisroel : |
מצד הסינון אין כל חסימה, הדבר נבדק לעומק, הבעיה נגרמת כתוצאה מחומת האש של מכבי, ואם הם רוצים הם בהחלט יכולים לפתור את הבעיה. |
Yisroel : |
אכן יש פניות ממשתמשים נוספים, ובדקנו את הנושא, אך מצד הסינון אין כל בעיה, האתר של האיזור האישי כלל לא עובר דרך הסינון, כך שלא שייך שהבעיה נגרמת כתוצאה מהסינון, אני לדוגמה גם לקוח של מכבי ולא נתקל בעיות באתר (בנטפרי כמובן). יתכן שלמכבי יותר קל להאשים את הסינון מאשר לפתור את הבעיות שלהם. |
בהחלט יש איטיות באתר גם ללא סינון כלל (בעבודה עם חיבור מהיר ..)הנה תגובת נטפרי..
Yisroel : מצד הסינון אין כל חסימה, הדבר נבדק לעומק,
הבעיה נגרמת כתוצאה מחומת האש של מכבי,
ואם הם רוצים הם בהחלט יכולים לפתור את הבעיה.
Yisroel : אכן יש פניות ממשתמשים נוספים, ובדקנו את הנושא, אך מצד הסינון אין כל בעיה,
האתר של האיזור האישי כלל לא עובר דרך הסינון, כך שלא שייך שהבעיה נגרמת כתוצאה מהסינון,
אני לדוגמה גם לקוח של מכבי ולא נתקל בעיות באתר (בנטפרי כמובן).
יתכן שלמכבי יותר קל להאשים את הסינון מאשר לפתור את הבעיות שלהם.
והנה תגובת מכבי:
שלום רב,
הנדון: בהמשך לפנייתך למכבי שירותי בריאות
תודה על פנייתך.
מתנצלים על הקושי.
במידה ויש סנן של נטפרי יש לפנות לבירור מול ספקית האינטרנט נטפרי.
למי אתם יותר מאמינים??
אני לנט פרי. - זה באמת נשמע שהם בדקו.
במחשבה שנייה -
אינני מבין כלום באתרים ובתכנות, אבל יש לי תחושה שהבעיות נגרמות במעברים בין הפלטפורמה הישנה לחדשה - וכל מעבר כזה עובר דרך האתר החיצוני החדש, ועליו יש סינון... ולכן תשובת נטפרי "האתר של האיזור האישי כלל לא עובר דרך הסינון, כך שלא שייך שהבעיה נגרמת כתוצאה מהסינון" איננה רלוונטית.
זוהי תחושתי - אשמח אם מתכנת יתייחס לעניין.
קופץ חזרה להכנסת סיסמא מיד אחרי שנכנסאיזה סוג בעיות
????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: