דרוש מידע מה קורה עם הצהרונים תשפ"ב

התו השמח

משתמש רשום
מבירור שערכתי התברר שמתרחש פה עוול להורים שלא מבינים מדוע מתמהמת פתיחת הצהרונים,
בחלק מהגנים אף ביקשו מההורים תוספת של 100 ש"ח לחודש. כי לזכיין המפעיל את הצהרונים אין להם מספיק כסף לשלם לסייעות. ליבנו איתם...
העיר היחידה שלא ביקשו כסף נוסף מההורים זה מודיעין עילית ששם הבעלויות הם גם מפעילים את הצהרונים.
אשמח לריכוז מידע באשכול זה לברר ולזעוק מה קורה באמת בשטח, בכל עיר ועיר איפה כבר פועלים הצהרונים ובאיזה סכום השתתפות.

eli3434

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
הסיפור הוא כזה
יש דרישה להוסיף סייעת ואין על זה תוספת תקצוב, וכעת הוויכוח מי יממן את זה המפעיל (פתחיה, אתגרים וכו'), הגן או ההורים בסוף מישהו יכנע השאלה מי (חוששני שההורים...)
בבני ברק מתחילים לפתוח בשילוב בין ההורים לגן ש50 אחוז על ההורים ו50 אחוז על בעלי הגן

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען

גיטרה

משתמש סופר מקצוען
הסיפור הוא כזה
יש דרישה להוסיף סייעת ואין על זה תוספת תקצוב, וכעת הוויכוח מי יממן את זה המפעיל (פתחיה, אתגרים וכו'), הגן או ההורים בסוף מישהו יכנע השאלה מי (חוששני שההורים...)
בבני ברק מתחילים לפתוח בשילוב בין ההורים לגן ש50 אחוז על ההורים ו50 אחוז על בעלי הגן
בדיוק כפי שהתחילה שנה שעברה, אז הצליחו למצוא הסכם זמני מאמצע עד לסוף שנת הלימודים.
היה ברור שהשנה החגיגה תחזור על עצמה. נראה מתי ימצא ההסכם הנוכחי.
אגב אתגרים (עירייה) אני חושבת שכן פתחו צהרונים כרגיל, לא?

A JERBI

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני לא בטוחה במה שאני כותבת אבל כך ראיתי-
כל עיר מקבלת ציון דרגה של התושבים. לפי השכר וכדו'.
וסבסוד הצהרונים הוא בהתאם.

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים

ציפי צלמת

משתמש צעיר
מי מדבר בכלל סבסוד, לא סבסוד ,באשדוד אין צהרונים בכלל
הכל פרטי בתשלום של 480 ש"ח בחודש! מתאים לכם???????
עוול!!!!
למה? טוענים שאנחנו מיליונרים....
אז לא להתבכיין .
קשה מאוד להשיג גם את הצהרונים הפרטיים
אז תבכו על התשלום בשקט!

eli3434

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
בדיוק כפי שהתחילה שנה שעברה, אז הצליחו למצוא הסכם זמני מאמצע עד לסוף שנת הלימודים.
היה ברור שהשנה החגיגה תחזור על עצמה. נראה מתי ימצא ההסכם הנוכחי.
אגב אתגרים (עירייה) אני חושבת שכן פתחו צהרונים כרגיל, לא?
העירייה ספגה על עצמה את העלות הזו

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה