זה חוקי מצד אלי אקספרס?אני הזמנתי מוצר יקר,
אחרי ששילמתי המוכר כתב לי שלצערו אין משלוחים בחינם ואני צריך להשתתף במשלוח (רק) 25$,
כמובן שמיד ביטלתי את ההזמנה...
הם כתבו לי שזה לא חוקי (אני הייתי צריך את המוכר כדי לא לשלם מכס ולכן ביטלתי).זה חוקי מצד אלי אקספרס?
אתה יודע מה קרה אם הזמנתי ורשום שהגיע אבל בדואר אין את החבילהמי שהזמין לאחרונה עדיין לא יודע לענות
אני הזמנתי הרבה דברים בתחילת שבוע שעבר
בינתיים הם עדיין בסין.
דברים שהזמנתי לפני חודש וחצי (כשכבר התחילה המלחמה) לקח להם באזור 3 שבועות - חודש
צריך לקחת בחשבון שזה לוקח זמן...
עם איזה חברה זה נשלח?אתה יודע מה קרה אם הזמנתי ורשום שהגיע אבל בדואר אין את החבילה
לי זה קרה כבר כמה פעמים, ובסוף התברר שזה נמסר לנקודת החלוקה2023-11-30 11:05
GMT-4
החבילה נמסרה
המשלוח הושלם בהצלחה
מה אני אמור לעשות?
בד"כ לפי מספר המעקב שיש אפשר לשייך באיזה חברת משלוחים זה נשלח,איך אני בודק אם זה הגיע אם אין מספר הזמנה של החברה כי גם לא יודע איזה חברה זה נשלח?
לי מתחיל בUSPAEבגדול הרוב המוחלט זה דואר ישראל או צי'טה
דואר ישראל יתחיל ב80 אחוז מהמקרים בRS
ובמיעוט בUZ
ואם זה משלוח גדול של דואר ישראל שנשלח ע"י EMS זה יתחיל EG
צי'טה תמיד בAE
חוץ מזה בדברים זולים שאין מעקב
אין משמעות למספרים שמופעים בהזמנה
זה כץ משלוחיםמתחיל אצלי
לי מתחיל בUSPAE
איך אני יודע אם זה נמסר לנקודת חלוקה כי זה נשלח אם כץ ובנתיים אני לא מצליח לתפוס אותםלי זה קרה כבר כמה פעמים, ובסוף התברר שזה נמסר לנקודת החלוקה
במקרים שלי זה לא היה עם כץ, אולי יעזור לכם הקישור של מעקב המשלוחים שלהםאיך אני יודע אם זה נמסר לנקודת חלוקה כי זה נשלח אם כץ ובנתיים אני לא מצליח לתפוס אותם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: