הזמנה שלי מנקסט שיצאה לפני שבוע עדיין לא הגיע לארץבינתים מנסיוני הזמנות של נקסט מגיעות במהירות רגילה לגמרי(כשבוע).
הזמנה שלי מנקסט שיצאה לפני שבוע עדיין לא הגיע לארץבינתים מנסיוני הזמנות של נקסט מגיעות במהירות רגילה לגמרי(כשבוע).
https://www.israelhayom.co.il/lifestyle/fashion/article/14753198 כתבה על נקסט בקשר למצב הבטחוניהזמנה שלי מנקסט שיצאה לפני שבוע עדיין לא הגיע לארץ
איך מתכתבים באליאקספרס עם נציג אנושי?בגלל שהתלוננת, גם לי הציעו, אבל תדרשי שיבדקו לך איפה בדיוק החבילה נמצא, יש להם מערכת שונה והם יכולים לבדוק!
יש גם מכס במדינת המקור-זה עדין בסין
חסום ליhttps://www.israelhayom.co.il/lifestyle/fashion/article/14753198 כתבה על נקסט בקשר למצב הבטחוני
מישהו ניסה לפתוח מחלוקת?אוף,
הם מציעים לפתוח מחלוקת
שום מידע אחר לא
מעלה השערה- שתי ההזמנות הנ"ל לא מופיעות במעקב הרגיל וכנראה הן בצ'יטהקשור בכלל למלחמה? לכאורה זה תקוע עוד לפני... ומשם פשוט לא זז.
ועוד הזמנה אחת מ 28.9 שתקועה כבר חודש ב"יוצא מאיזור/ ממדינת המקור"
יש מה לעשות?
כן. אני מקבלת כל הזמן מציטה חברת משלוחים.גם בימים אלו.מעלה השערה- שתי ההזמנות הנ"ל לא מופיעות במעקב הרגיל וכנראה הן בצ'יטה
יכול להיות שחברת צ'יטה הפסיקה לפעול בישראל?
מישהו קיבל לאחרונה הזמנות דרך צ'יטה?
בעקרון אין אפשרות להגיע לנציג, אבל אני מצאתי דרך להגיע לנציג אנושי,איך מתכתבים באליאקספרס עם נציג אנושי?
גם אצלי לא זז..
דווקא ציטה קיבלתי יחסית מהר, דואר ישראל מאוד איטייםמעלה השערה- שתי ההזמנות הנ"ל לא מופיעות במעקב הרגיל וכנראה הן בצ'יטה
יכול להיות שחברת צ'יטה הפסיקה לפעול בישראל?
מישהו קיבל לאחרונה הזמנות דרך צ'יטה?
אני הגעתי כמה פעמים לנציג אחרי שהיה לי בעיה עםהחזר פריטבעקרון אין אפשרות להגיע לנציג, אבל אני מצאתי דרך להגיע לנציג אנושי,
אפשר לפתוח מחלוקת רק אחרי התאריך שמצויין בעמוד פרטי ההזמנה (ובד"כ הם מכסים את עצמם באזור ה90 יום)מישהו ניסה לפתוח מחלוקת?
הם נותנים החזר?
יש לי הזמנות מלפני סוכות, אחת יקרה מאד, מ- 10.9
ועדיין תקועה ככה: חבילה מחכה לשחרור ממכס
זה פשוט מאודאפשר לפתוח מחלוקת רק אחרי התאריך שמצויין בעמוד פרטי ההזמנה (ובד"כ הם מכסים את עצמם באזור ה90 יום)
גם אצלי ככה, הזמנה גדולה ממש מתאריך 26/9 שעדיין תקועה בסין!
לי זה מוזר ממש! כי אם כבר להיתקע אז כאן בארץ.. במצב של תקיעות כזו לדעתי זה גם לא יגיע.
יצא לי כל החשק להזמין משם כרגע.
אני רואה אנשים מדווחים על משלוחים מסין שכן מגיעים (אליאקספרס, שיין, טימו)זה פשוט מאוד
אין טיסות.
בטוח?זה פשוט מאוד
אין טיסות.
באמת חשבתי אם שיין מגיע מטורקיה או סין.אני רואה אנשים מדווחים על משלוחים מסין שכן מגיעים (אליאקספרס, שיין, טימו)
כמדומני שאם זה מגיע אז ישנן טיסות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: