יש תוכנת מיילטראק שמותקנת על המייל ובודקת האם פתחת? כמה פעמים פתחת?איך הם יכולים לבדוק מי פתח את המייל?
האם הורדת קבצים? לחצת על קישורים וכו׳
יש תוכנת מיילטראק שמותקנת על המייל ובודקת האם פתחת? כמה פעמים פתחת?איך הם יכולים לבדוק מי פתח את המייל?
99.9 מהתובעים הם עורכי דין או אנשים שהחליטו לעשות הכנסה גבוהה מתביעות כאלה וזה בלי קשר להשתייכות המגזרית, הם פשוט דצים רשימות תפוצה כאלה במטרה ברורה לעלות עליהם כדי לתבוע ויש כל מיני דרכים מתוחכמות איך לאתר כאלה...ברור שיש כאלו ש'קונים' רשימת מיילים.
וזה אסור חוקית.
אגב,
לגבי ספאם.
בציבור הכללי אנשים תובעים! על כך.
אצלינו זה לא יקרה. וטוב שכך.
אם כי,
מי שחושב שלכן אין בעיה -
למכור/ לקנות תפוצות,
לשלוח דואר זבל.
פרסומים ושאר ירקות...
ומצפה שלא נספים את כל הבלאגן הזה.
אמ.. אין לי מילה טובה שיכולה להגדיר אותו.
נשמע כמו סוג הדברים שיופי הנפש אינו קשור ליופי תורני, אלא מין סוג של הומניות..אין לי מושג מה אומרת ההלכה,
החברות משלמות כסף על הכתובת אימייל שלך..בדיוק , גם לי!
לכן אני יודעת בוודאות שלא נרשמתי !
השאלה איך הגיעו אלי?
נכון שיש כאלו, אבל ישנם ששולחים בלי חשבונות.כפי מה שאני יודע איך שזה עובד כל מי ששולח מיילים להרבה אנשים, זה מגיע דרך קבוצות תפוצה, שהם כל הזמן בודקים אם פותחים את האימייל ואם לא פותחים אז אחרי זמן (אני לא יודע כמה) הם מורידים אותו מרשימת התפוצה כך שזה מתעדכן כל הזמן לא לשלוח לאנשים שלא פותחים (כי עולה להם כסף לשלוח מיילים (יש להם הגבלה כמה אפשר לשלוח) והם לא מבזבזים את זה לאנשים שלא פותחים או ששמים בספאם)מניסיון
כמו ההבדל בין הלוח מודעות של הבניין לדלת הפרטית שלך..מה ההבדל בין תיבת האימייל "דואר אלקטרוני" לבין תיבת הדואר מברזל בפתח הבנין.
אין צורך לשלוח לספאם אפשר לצאת מהרשימה, לשלוח לו מייל נזעם וכדמה קורה אם אני מדווח במייל על ספאם?
האם זה גורם נזק כלכלי לשולח?
והאם יש בזה בעיה הלכתית?
זה נכתב כנראה בלת"קאין צורך לשלוח לספאם אפשר לצאת מהרשימה, לשלוח לו מייל נזעם וכד
לשלוח לספאם זה נזק לשולח
ולצערנו לפעמים צריך לעשות את זה....
למה? שתיהם זו תיבת דואר, לא מרוצה, תזרוק לפח!כמו ההבדל בין הלוח מודעות של הבניין לדלת הפרטית שלך..
וכמו ההבדל בין התיבת ברזל בבנין למספר הטלפון שלךכ
כמו ההבדל בין הלוח מודעות של הבניין לדלת הפרטית שלך..
אפשר שהיה רגישותבעל עסק שכדי "לשווק את עצמו" יכסה את הכניסה לבית שלי במודעות אני יקנה אצלו?
מענין באמת מי מעביר רשימת המיילים לאלו ששולחים כל מיני פרסומותבדיוק השבוע התקשרו אלי ביום שישי, 2 בצהרים (!!)
אם אני מוכרת מאגר מיילים. כמובן שאמרתי שלא.
ולמה ?
א. לא חוקי (וגם לא מוסרי). חוק הספאם אוסר לשלוח מיילים למי שלא אישר לך דיוור ואתה יכול להתבע על עשרות אלפי שקלים!!
ב. אם תחשבו בצורה מקצועית- מאגר מיילים הוא לא קהל היעד שלך!! הוא אוסף מיילים של אנשים שלא בהכרח לקוחות פוטנצאלים שלך. למה לטרוח לשלוח להם מיילים??
תעשה עבודה קצת יותר יסודית וארוכה, תבנה משפך שיווקי מסודר, תפרסם ותבקש אישור דיוור ואנשים שהם יכולים להיות לקוחות שלך ירשמו אליך לרשימה. הם יהנו מתוכן רלוונטי (בתקווה שתשקיע ולא תזלזל באנטלגנציה שלהם) ואתה תהנה מהמרות יותר איכותיות!!
אז מעבר לחוק- יש גם עניין של משתלם. של מקצועיות. קחו לתשומת הלב.
אז אצלי, ארגון מאוד חשוב, התקשרו לבקש תרומה, תרמתי, ואז שאלו האם יש מייל לשליחת הקבלה? שאלתי אותם האם, ישלחו גם פרסומות? ענתה שכן! אמרתי שאני לא מעונייין לתת כתובת מייל ושישלחו בדואר.ישנו ארגון באמת חשוב שתרמתי לו בעבר, ומאז אני מקבלת בלי סוף מיילים מהם,
לא אגזים אם אומר לכם, בין 10-15 ליום, ובכל פעם כביכול משולח אחר,
נמאס לי להןציא את כתובתי מכ"כ הרבה מיילים, אני מפנה לספאם.
בעיה שלהם שהם מציפים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: