ולעבוד שם קשה מאד. האנגלית לא מגיעה מהירח.לטוס לאמריקה לאיזה חצי שנה...)
סרטים באנגלית ציר חמד מלכי ווינגרטן רייצלס פלייסאם יש לך משהו טוב ונראה לך שיעזור לי
אני ממש אשמח!
תודה!
תוכלי לקשר אותי עם מישהי כזו?ולעבוד שם קשה מאד. האנגלית לא מגיעה מהירח.
מכירה כמה שחטפו שם דכאון קל... פשוט אף אחד לא הבין אותם!
זה בתשלום האתר הזה?אני ממליץ בחום על האתר Mondly!
אני אישית השתמשתי במונדלי כדי לשפר את האנגלית שלי, והייתי מאוד מרוצה מהתוצאות. אני חושב שזה כלי מצוין לכל מי שרוצה ללמוד שפה חדשה בצורה מהנה ויעילה.
מקווה שזה יעזור! בהצלחה!
יש לה גם לנשים? גילאי 20+?יונית תותחית על.
לאיזה גיל את רוצה?
לגבי המחיר, אז יש חלק בחינם שנותן לך טעימה, אבל אם את רוצה ללמוד ברצינות, אז יש להם מנוי בתשלום שפותח לך את כל האפשרויותזה בתשלום האתר הזה?
איך אפשר לדעת מהו חינמי [יש סימונים של כתרים שזה אומר שזו בתשלום]?איזי אינגליש!!!
חברה שלי למדה אצלם יצאה עם שפה
יש להן כבר שניים בשת"פ עם כל מיני חברות הייטק קורסים שנועדו להביא אנגלית לרמה מקצועית של תפקוד בעבודה
(על פי רוב מקומות שמכריחים קידום באנגלית גם מסבסדים את הקורסים לעובדות שלהם)
בשנתיים האחרונות יש להם גם מסלול "אינגליש פור לייף"
כאלה שרוצות אנגלית שפת אם בשביל השוטף של החיים
והכל בזום
לשלבים המתקדמים זה רק מורות אמריקאיות
נכון יש את הכתרים, אבל לפי מה שהבנתי, גם בלי לשלם כל יום נפתח שיעור חדש.איך אפשר לדעת מהו חינמי [יש סימונים של כתרים שזה אומר שזו בתשלום]?
לכל הגילאיםיש לה גם לנשים? גילאי 20+?
מתאים לילדה בת 5?הבת שלי מסיימת השבוע רמה 9 שזו הרמה הכי גבוהה אצל יונית,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: