הוא מכחיש שפתח או שהרס?אבל מסתבר שכשהוא פתח את המצלמה הוא הרס אותה יותר!
הוא מודה שהוא פתח,הוא מכחיש שפתח או שהרס?
בחנות אחרת אמרו לי שהוא הרס יותריש אפשרות ללכות לחנות אחרת של מצלמות ולבדוק שהוא הרס יותר?
אם כן אחרי שהם יסדרו שיכתבו במכתב שהתקלה נוצרה ממנו ואפשר לתבוע אותו את עלות התיקון
ידוע לי על מעבדה בירושלים שנותן מחירים גבוהים יחסית על סוגים מסוימים של תיקונים ועם הלקוח לא רוצה הוא לוקח מכשיר שנקרא בלאוור או מנחם אוויר ושם רוח חם מאוד על הלוח אם וגורם לרכיבים מסוימים לזוז מהלוח ואז גם אם ילכו למקום אחר לתקן את זה זה יצא ללקוח יותר מהמחיר שהוא קיבל במקום הראשון ולכן הוא תמיד יחזור למקום הראשון כדי לתקן כי שם זה יצא יותר זול בסוףנתתי מצלמה לתיקון וההוא הפריז במחיר,
אמרתי לו שאני לא מעונינת לתקן אצלו ובאתי לקחת אותה,
אבל מסתבר שכשהוא פתח את המצלמה הוא הרס אותה יותר!
וכמובן שהוא מכחיש...
אשמח לשמוע על טכנאי מומלץידוע לי על מעבדה בירושלים שנותן מחירים גבוהים יחסית על סוגים מסוימים של תיקונים ועם הלקוח לא רוצה הוא לוקח מכשיר שנקרא בלאוור או מנחם אוויר ושם רוח חם מאוד על הלוח אם וגורם לרכיבים מסוימים לזוז מהלוח ואז גם אם ילכו למקום אחר לתקן את זה זה יצא ללקוח יותר מהמחיר שהוא קיבל במקום הראשון ולכן הוא תמיד יחזור למקום הראשון כדי לתקן כי שם זה יצא יותר זול בסוף
בשתי המקרים שראיתי בעיניים שלי איך היה דגם או 730 או 740 של קנון ובמקרה השני זה היה g7 מארק 2 בשני המקרים התיקון לא היה אמור לעבור את ה-400 שקל במעבדה רגילה ובשתי המקרים הוא ביקש 1000 שקל או יותר
הטכנאי שאני מפנה אליו בשני המקרים הצליח לתקן את הנזק שבוצע וגם לתקן את הנזק המקורי והוא לקח פחות מ-400 שקל בשתי המקרים מהלקוח
שאלתי אותו אם הוא פגש עוד כמה פעמים את התקלות האלה אז הוא אמר לי שכן מאותו מעבדה בירושלים , הוא אמר לי שגם יש סוגי תקלות נוספים שהוא מקבל מלקוחות שהיו אצלו שזה נזק בידיים לאנשים שלא רצו תיקון, לא תמיד זה נזק בלתי הפיך לפעמים רק ניתק כבל פנימי, ובחלק מהמקרים הוא אמר שהוא לא פתח את זה בכלל
0548445557אשמח לשמוע על טכנאי מומלץ
לצערי הוא לא היחיד שעובד כךברחוב פינס יש מעבדת מצלמות
שהוא נוכל והורס מצלמות ולוקח את החלקים שצריך כדי לתקן מצלמות אחרות
ומצוה לפרסם שיתרחקו ממנו.
אולי מותר וצריך לפרסם אותםלצערי הוא לא היחיד שעובד כך
אני מעדיף לכתוב מי כן ולא מי לאאולי מותר וצריך לפרסם אותם
שלא יפלו אצלם נוספים ...!
מי עדיף?לצערי הוא לא היחיד שעובד כך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: