דרוש מידע מה עושים שילדה בת שנתיים מקנאה באחות שנולדה?

י ס

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
לכל אלו שכתבו לשתף אותה בטיפול בתינוקת
לא לשכוח אחר כך לספר לאבא, סבתא, דודה או הגננת שהילדה שומעת כמה היא עוזרת ושומרת על התינוקת
אם היה אפשר לקבל יותר מלייק אחד היית מקבל כמה כאלה.

ככר השוק

משתמש מקצוען
מדובר כאן על תינוקת בת שנתיים. לא ילדה בת 4 שאפשר לשתף בטיפול, לשבח על הטיפול, שיספק אותה מתנה מהתינוקת
היא תינוקת בעצמה! זה שנולדה לה אחות לא הופך אותה לאחות גדולה, למקנאה, היא תינוקת!!
אמא נעלמה לה, אמא חלשה, אמא מתעסקת במשהו אחר, אסור לה לגעת/ נבהלים כשהיא קופצת על אמא/ היא צריכה להזהר על התינוקת- זה לא קנאה. זו חרדה ואיבוד הבסיס הבטוח שהיה לה. נכון שלמטרה טובה, אבל את זה אתם המבוגרים יודעים. מבחינתה- העולם הזדעזע ואין לה מושג מה תהיה הטלטלה הבאה.

אז תעצרו רגע את סדרות החינוך המוצעות. תזכרו שזעזעתם את עולמה של תינוקת בת שנתיים, קחו אחריות על עצמכם במקום להפיל עליה (מקנאה יותר מדי, באמת???) ותתיחסו בהתאם.

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מדובר כאן על תינוקת בת שנתיים. לא ילדה בת 4 שאפשר לשתף בטיפול, לשבח על הטיפול, שיספק אותה מתנה מהתינוקת
היא תינוקת בעצמה! זה שנולדה לה אחות לא הופך אותה לאחות גדולה, למקנאה, היא תינוקת!!
אמא נעלמה לה, אמא חלשה, אמא מתעסקת במשהו אחר, אסור לה לגעת/ נבהלים כשהיא קופצת על אמא/ היא צריכה להזהר על התינוקת- זה לא קנאה. זו חרדה ואיבוד הבסיס הבטוח שהיה לה. נכון שלמטרה טובה, אבל את זה אתם המבוגרים יודעים. מבחינתה- העולם הזדעזע ואין לה מושג מה תהיה הטלטלה הבאה.

אז תעצרו רגע את סדרות החינוך המוצעות. תזכרו שזעזעתם את עולמה של תינוקת בת שנתיים, קחו אחריות על עצמכם במקום להפיל עליה (מקנאה יותר מדי, באמת???) ותתיחסו בהתאם.
פלוס שזה רק שבוע- שבועיים - שלוש אחרי הלידה

אימון- והנחייה בNLP

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בלת"ק
עצה ששמעתי בשעתו וזה עזר לי מאוד "לשתף" את התינוק/ת החדש/ה, על האח/ות ה"גדולה"
למשל תינוקי אתה יודע שיש לך אחות גדולה שהיא מאוד חכמה היא כבר יכולה לאכול לבד ולדבר את עדיין קטנה
תינוקי את יודעת איזה אח מקסים יש לך הוא כבר יכול ללבוש פיג'מה לבד
הרעיון שעומד מתחת לזה מאוד פשוט שהאח/ות הגדול/ה רואה שהתינוק לא נגדו ולהפך האמא יכולה להתגאות בילד הגדול בפני אח שלי והתינוק יידע /יודע שאני גדול חכם וכו' וכו'

שושו 123

משתמש צעיר
פעם ביום להביא לה משהו קטן מהתינוקת מתנה
בובה ,פאזל דברים שהיא יכולה לשבת ליד האמא ולהתעסק לבד בלי להפריע
ס"ה לי יש כמה צפופים וזה מה שעשיתי שהם היו קטנים.....
ולבקש ממנה להביא טיטול או דברים קטנים ולהגיד לה כמה התינוקת אוהבת אותה
והרבה נחת

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה