גזר מרוקאי.
מבשלים עיגולי גזר עד לריכוך הרצוי. אם יש סכין זיגזג זה יוצא יותר יפה.
מתבלים בשמן, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, חומץ, מיץ מלימון טרי, כמה שיני שום כתושות ופטרוזיליה טריה קצוצה.
אחרי לילה במקרר זה סופג את הטעמים ומיוחד הרבה יותר. לכן מומלץ להכין יום קודם...
מבשלים עיגולי גזר עד לריכוך הרצוי. אם יש סכין זיגזג זה יוצא יותר יפה.
מתבלים בשמן, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, חומץ, מיץ מלימון טרי, כמה שיני שום כתושות ופטרוזיליה טריה קצוצה.
אחרי לילה במקרר זה סופג את הטעמים ומיוחד הרבה יותר. לכן מומלץ להכין יום קודם...
נערך לאחרונה ב: