דוקא לאבתור תינוק הוא היה נרדם קבוע עם מטרנה/ סימילאק/ דייסה/ שוקו וכו׳?
כי ההשפעה ההרסנית היא לטווח הארוך..
הוא היחיד אצלי שינק עד גיל מאוחר ולא טעם תחליפי חלב בכלל
תולה את זה בזה...
מה יעזור לא לצחצח?
דוקא לאבתור תינוק הוא היה נרדם קבוע עם מטרנה/ סימילאק/ דייסה/ שוקו וכו׳?
כי ההשפעה ההרסנית היא לטווח הארוך..
יש שטוענים שזה מוריד שכבת הגנה מהשיניים..דוקא לא
הוא היחיד אצלי שינק עד גיל מאוחר ולא טעם תחליפי חלב בכלל
תולה את זה בזה...
מה יעזור לא לצחצח?
אויש. לא נראה לי שאפשר להוכיח משם, (אם לא שעשו בדיקות שיניים לאנשים שם מה שלא נראה לי). כי הסבל שעברו שם בלעבוד בתת תנאים מכל הבחינות הפך את הכאבי שיניים למשהו שולי וגם לא נראה לי שהיה מועיל להם להתלונן ע"כ....ה"יאם אני לא טועה, קראתי בספר של רופא שהיה באושוויץ, שבאושוויץ לא סבלו ממחלות שיניים יותר מאשר בתקופה רגילה, למרות ההזנחה ולמרות שלא היו מצחצים שיניים שם....
(ויקטור פראנקל)
אם אני לא טועה, קראתי בספר של רופא שהיה באושוויץ, שבאושוויץ לא סבלו ממחלות שיניים יותר מאשר בתקופה רגילה, למרות ההזנחה ולמרות שלא היו מצחצים שיניים שם....
(ויקטור פראנקל)
ומלבד זאת, הם לא אכלו מתוקים כמו שאנחנו אוכלים (ולא נשארו להם שאריות מזון בשיניים, ככל הנראה...)אויש. לא נראה לי שאפשר להוכיח משם, (אם לא שעשו בדיקות שיניים לאנשים שם מה שלא נראה לי). כי הסבל שעברו שם בלעבוד בתת תנאים מכל הבחינות הפך את הכאבי שיניים למשהו שולי וגם לא נראה לי שהיה מועיל להם להתלונן ע"כ....ה"י
קרעפט?יש תערובת של אגוזים ששומרים על השיניים ומאוד מחזקים אותן,
קונים אותה בחנות טבע בי-ם, אם את רוצה אני אברר לך פרטים מדויקים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: