אין עצה נורמלית אחרת???????מה שאני הולכת לעשות זה פשוט לקנות כילה ולסגור את המיטה שלה מכל הכיוונים (מיטת תינוק) ככה לפחות הקטנה לא תיעקץ כי זה פשוט נורא
מסכנים הקטנים האלה!!!!!!!!!!!
אין עצה נורמלית אחרת???????מה שאני הולכת לעשות זה פשוט לקנות כילה ולסגור את המיטה שלה מכל הכיוונים (מיטת תינוק) ככה לפחות הקטנה לא תיעקץ כי זה פשוט נורא
כששמתי כוס חומץ על אדן החלון והיא נשפכה בשבת בבוקר על הפנים של בעלי כולל כוויונת על הצוואר...
השנאה הכי גדולה שלי זה יתושים וכמובן שאף פעם אין פתרון מושלם. לא משחה ולא מטקה חשמלית. רוצה להמליץ על קוטל היתושים הכי טוב שנתקלתי בו עד היום… עובד על חיבור USB כך שאפשר לשים אותו בכל נקודה בבית ואפילו לקחת לטיולים … מושלם שקט והורג אותם כמו שצריך!!
לחצו כאן!!!
רציתי להזמין ולעדכן אבל זה חסום לי בנטפרימישהו התנסה עם המכשיר? עוזר?
מנסיון זה הפתרון המועיל ביותר. בכל חדר בבית כמעט יש "שפריץ" והוא עושה יפה את הפעולה ומוציא אותם לחופש סופי.כדי שלא יוכלו לעוף נורמלי פשוט מרססים עליהם סנו קליר וכך הכנפיים שלהם נדבקות והם נופלים על הרצפה ומחכים שמישהו יבוא וידרוך עליהם (בקיצור כך הם לא יכולים לעוף) ובדרך כלל הם נפגעיים מזה כי זה משפריץ לא מרוכז אלא מתפזר בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: