עזרה מה עושים עם היתושים???

צביבה

משתמש פעיל
מה שאני הולכת לעשות זה פשוט לקנות כילה ולסגור את המיטה שלה מכל הכיוונים (מיטת תינוק) ככה לפחות הקטנה לא תיעקץ כי זה פשוט נורא
אין עצה נורמלית אחרת???????
מסכנים הקטנים האלה!!!!!!!!!!!

ROSE.graphics

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אתם יודעים למה אנחנו לא מרגישים מייד את העקיצה רק אחרי כמה דקות זה מתחיל לגרד לנו???
כי היתוש החכם;)מפריש איזה נוזל שמרדים את האזור ואח"כ הוא עוקץ איזה חכם הוא!!!

טוסט

משתמש צעיר
השנאה הכי גדולה שלי זה יתושים וכמובן שאף פעם אין פתרון מושלם. לא משחה ולא מטקה חשמלית. רוצה להמליץ על קוטל היתושים הכי טוב שנתקלתי בו עד היום… עובד על חיבור USB כך שאפשר לשים אותו בכל נקודה בבית ואפילו לקחת לטיולים … מושלם שקט והורג אותם כמו שצריך!!

לחצו כאן!!!

מישהו התנסה עם המכשיר? עוזר?

ck

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
1. כדאי לשים מאורר (אפילו על מס' 1) בחדר, כשהכיוון שלו מסתובב כלפי מעלה. הרוח מפריעה להם לזהות את מקור החום (המועדף לעיקצוץ).
2. כמובן פיז'מות ארוכות.
3. כוס חומץ על החלון מונעת את כניסתם
4. בחנויות טבע יש לקנות מגוון שמנים שמרחיקים אותם ועוזרים מאד. אני שמה לכל אחד טיפה על הכרית ועל קצה המיטה - והריח שמתפשט בחדר מרחיק אותם. (עזרה ראשונה שאני לוקחת קבוע בכל יציאה לשבת מהבית. אף פעם א"א לדעת אם יהיו יתושים במקום שנשבות).
שמות של שמנים אתריים: שמן ציטרונלה, שמן אקליפטוס לימוני, ועוד. כדאי לשאול בחנות טבע.
5. יש לקנות צמחים במשתלה שמרחיקים יתושים. שמים אותם לגידול על החלונות.
6. בעיתון המודיע היומי של יום שישי הופיע באחד העמודים הפנימיים קטע גדול על מגוון אפשרויות להתמודד עם היתושים ולהרחיק אותם. וגם איך לטפל בעקיצות. מכיון שהעיתון כבר הלך לעולמו בביתי - ניתן לבקש ממי שיש לו עדיין את העיתון להעלות את הכתבה הנ"ל עמ"נ לעזור לציבור.

ck

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מאד עזר לי (פעמיים) מכשיר פשוט שמחברים לשקע ועושה קולות חזקים שאינם נשמעים לאוזן האדם, ובכך מרחיק את היתושים. אבל הוא עובד כל זמן שהוא לא נופל. לאחר שקיבל נפילה - הוא כבר לא מבריח אותם. כשהדלקתי את המכשיר - היתושים לא נכנסו לאזור גם כשהחלון היה פתוח ומואר.
המכשיר עולה שקלים בודדים (אולי 20?) וניתן לקנות אותו בטמבור ובחנויות חשמל קטנות.

נערך לאחרונה ב:

ck

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
כדי שלא יוכלו לעוף נורמלי פשוט מרססים עליהם סנו קליר וכך הכנפיים שלהם נדבקות והם נופלים על הרצפה ומחכים שמישהו יבוא וידרוך עליהם (בקיצור כך הם לא יכולים לעוף) ובדרך כלל הם נפגעיים מזה כי זה משפריץ לא מרוכז אלא מתפזר בהצלחה
מנסיון זה הפתרון המועיל ביותר. בכל חדר בבית כמעט יש "שפריץ" והוא עושה יפה את הפעולה ומוציא אותם לחופש סופי.
לגבי השמן ציטרונלה - עוזר מאד וכפי שכתבתי קודם, אני שמה טיפה בחדר על כל מיטה או על ממחטה. החדר מריח והיתושים לא מתקרבים לאזור.

בירה לבנה

משתמש מקצוען
מנסיון בתקופה זו-
אנחנו מתמודדים עם מכת יתושים רצינית
מנורה כחולה היא לזבובים- ולא ליתושים. תבדקו מה יש שם במגש. בררר....
חומץ - שמתי בצלחת בחדר עזר רק חצי. והיה נשפך.
התחלתי למרוח מריחה קטנה ממש עם האצבע על המצח ועל הרגליים של הנעקצים
מריחה מאד עדינה (ראיתי באחת ההודעות שקיבלו כוויה? לא הבנתי למה)
בלילה שאני מורחת אותם- אין עקיצות!!!!
אני מדברת על ילדים שנעקצים במספר רב של עקיצות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה