עזרה מה עושים עם היתושים???

bmkol

משתמש מקצוען
השנאה הכי גדולה שלי זה יתושים וכמובן שאף פעם אין פתרון מושלם. לא משחה ולא מטקה חשמלית. רוצה להמליץ על קוטל היתושים הכי טוב שנתקלתי בו עד היום… עובד על חיבור USB כך שאפשר לשים אותו בכל נקודה בבית ואפילו לקחת לטיולים … מושלם שקט והורג אותם כמו שצריך!!

לחצו כאן!!!
https://ali.ski/1yncKJ

123770

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אפשר לפרט?
כאילו בכל חדר לשים מחבת...?
אנחנו היינו במצב שנאלצנו לצאת מהבית למספר ימים כי זה היה בלתי נסבל.
חיכינו שזה יעבור מעצמו. השארנו מנורות כחולות, וכלום לא עזר.
עד שאתה לא הורג אותם בעצמך אין מה לעשות
(אלא אם כן אתה יודע מאיפה הם מגיעים ומשמיד את המקור).

באמת רודפים אחריהם אחד אחד,
עובדים חצי שעה לפני שהולכים לישון,
אבל אח"כ הלילה שקט לאין ערוך.

כל יתוש ריק שאני מחשמלת בערב, אני מבינה שחסכתי כמה עקיצות לבני הבית.

נ.ב.
שואב אבק עובד יותר מהיר ויעיל ומשתלט עליהם מצויין,
אבל זה כרוך בסירבול של מכשיר כבד וברעש גדול כמובן.
לשיקולכם.

gila zohar

משתמש מקצוען
upload_2019-11-10_14-23-48.png

צפש

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
קניתי היום שמן ציטרולה כי גם אצלנו הם חוגגים והמנורה הכחולה שקנינו לא עזרה בכלל, אני אעדכן אם עוזר או שהם עוקצים אפילו עם זה. לגבי הבייבי באז לי יש את זה ברול און זה של טיפטיפות, ולנו זה לא עזר בכלל, זה מכיל שמן ציטרולה בכמות קטנה אני מורחת את זה לתינוקת על כל הראש (אין לה כמעט שיער אז עוקצים אותה בכל הראש...) ועשר דקות אחר כך בערך היא קמה עם עקיצות חדשות...

שלמה בלושטיין

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
כדי שלא יוכלו לעוף נורמלי פשוט מרססים עליהם סנו קליר וכך הכנפיים שלהם נדבקות והם נופלים על הרצפה ומחכים שמישהו יבוא וידרוך עליהם (בקיצור כך הם לא יכולים לעוף) ובדרך כלל הם נפגעיים מזה כי זה משפריץ לא מרוכז אלא מתפזר בהצלחה

צביבה

משתמש פעיל
השנאה הכי גדולה שלי זה יתושים וכמובן שאף פעם אין פתרון מושלם. לא משחה ולא מטקה חשמלית. רוצה להמליץ על קוטל היתושים הכי טוב שנתקלתי בו עד היום… עובד על חיבור USB כך שאפשר לשים אותו בכל נקודה בבית ואפילו לקחת לטיולים … מושלם שקט והורג אותם כמו שצריך!!

לחצו כאן!!!

חסום בנטפרי
שלחתי פניה והחזירו תשובה
upload_2019-11-10_17-48-14.png

יש עצה? מה עושים?

צפש

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אז מעדכנת- טיפטפתי שמן ציטרונלה עד שכל החדר הריח... והיא נעקצה ע"י שני יתושות והעצה של להרוג אותם עם סנו קליר מעולה! שמתי אותו בחדר שלה ושאני רואה יתוש מיד משפריצה עליו בלי סוף... ככה לא מפספסים אותם והם לא נעלמים.
מה שאני הולכת לעשות זה פשוט לקנות כילה ולסגור את המיטה שלה מכל הכיוונים (מיטת תינוק) ככה לפחות הקטנה לא תיעקץ כי זה פשוט נורא

חוח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
3/4 כוס חומץ מעל הארון
כשיישמתי את העצה הזו הבנתי מה זה "למכה מצרים בבכוריהם", שהמכה נקראת על שם הבכורות ולא על שם המוות, כי הבכורות בעצמם נהיו מכה למצרים בגלל הפחד שלהם,

כששמתי כוס חומץ על אדן החלון והיא נשפכה בשבת בבוקר על הפנים של בעלי כולל כוויונת על הצוואר...
כשמושאי המכה הופכים להיות מכה בעצמם....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה