פרווה מה עושים עם אטריות אורז דקיקות????.

אגוז מלך

משתמש פעיל
יש לי בבית חבילה כזאת,
אטריות אורז דקות ורמיצ'לי | עדן טבע

עשיתי חזה מוקפץ וערבבתי עם זה,
משום מה לא ממש אהבנו,
האטריות מדיי דקות ונמסות,
ויש להן טיפה טעם של מים,
אשמח לרעיונות מה עוד אפשר לעשות עם האטריות האלו חוץ מתוספת למוקפץ.
תודה!!!!!!!
 
  • תודה
Reactions: A F

A F

משתמש מקצוען
מבשלים 2-3 דקות במים רותחים ומסננים,
לטגן במחבת עם מעט שמן: 3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות . חבילת פטריות שימורים, בצל ,
לאחמ"כ לשפוך לתוך האטריות ולערבב עם כף רוטב סויה.
בתאבון.
 

יראת גאולה

משתמש מקצוען
באמת יש להן טעם קצת מימי ותפל,
אני חושבת שצריך שהרוטב יהיה מתובל טוב, ובטעם ש'נתפס' על האטריות. תחושה שלי שתיבול כמו רוטב סויה יותר מורגש.
וכמובן שהכמות שלהן תהיה פרופורציונלית, שזו כמות קטנה בד"כ.
(מתכונים ממש אין לי. כבר שנים לא אכלתי את המוצר הזה. כנראה אין אותו בכשרות עדה"ח)
 
  • תודה
Reactions: A F

אגוז מלך

משתמש פעיל
דווקא זה היה עם הרבה מאוד רוטב עשיר,
רוטב סויה, סילאן, ולא זוכרת מה עוד,
המוקפץ עצמו היה מושלם,
רק האטריות לא היו טעימות,
אני עושה הרבה פעמים מוקפץ עם אטריות נודלס רגילות,
פה היה משהו מוזר.......
 

**Moko**

משתמש פעיל
מבשלים 2-3 דקות במים רותחים ומסננים,
לטגן במחבת עם מעט שמן: 3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות . חבילת פטריות שימורים, בצל ,
לאחמ"כ לשפוך לתוך האטריות ולערבב עם כף רוטב סויה.
בתאבון.
זכור לי לפני שניםם שניסיתי לעשות את זה ויצא מאוד מוצלח
אבל לגבי הבישול זה כמו השריה כזה לא כל כך על הגז :unsure: אם אני זוכרת נכון
כלומר משהו עדין בהתאם להוראות שכתוב מאחורה
 
  • תודה
Reactions: A F

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

תודה
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה