ברור שגידלולכל המומחים למיניהם פעם לא היו את כל הבדיקות והפסיכולוגים שאתם מדברים עליהם ובכל זאת גידלו ילדים
ככה זה אבא ואמא קשה....
השאלה איך גדלו
יש תמיד איזה מן צורך להאדיר את העבר עם אופוריה שהכל היה מושלם
ברור שגידלולכל המומחים למיניהם פעם לא היו את כל הבדיקות והפסיכולוגים שאתם מדברים עליהם ובכל זאת גידלו ילדים
ככה זה אבא ואמא קשה....
ואני ממליצה לך מכל ליבי לא להתייעץ עם הגישה המטרתית=שפר.אין כמו להתייעץ עם בעל מקצוע אמין ומבין עניין!!!!!!!!!
זאת נשמעת התנהגות מטרתית, ולבל על כל יום שהוא סובל, ואתם סובלים,
ושכל הבית צובר חוויות לא נעימות.!
לא יודעת אם זה מענה חינוכי, אבל אני לפעמים אומרת-סליחה שאני מתערבת באשכול זה.
הבן שלי בן 4 בדיוק יש לי איתו בעיה ששום דבר לא מספק אותו וזה כ"כ עצוב לי
ךדו"ג קנינו פיצה במקום תודה "חבל שלא קנית גם מעדן..." סבתא הכינה לו עוג יומולדת -"אני יותר אוהב שיש גם סוכריות גלי על העוגה"וכו.... על כל דבר
תחכימו אותי מה עונים.....
יצר לב האדם רע מנעוריו אנחנו נולדים עם רע ותהליך הגדילה הוא להתגבר עד שנהיים טוביםסליחה שאני מתערבת באשכול זה.
הבן שלי בן 4 בדיוק יש לי איתו בעיה ששום דבר לא מספק אותו וזה כ"כ עצוב לי
ךדו"ג קנינו פיצה במקום תודה "חבל שלא קנית גם מעדן..." סבתא הכינה לו עוג יומולדת -"אני יותר אוהב שיש גם סוכריות גלי על העוגה"וכו.... על כל דבר
תחכימו אותי מה עונים.....
התחיל מגיל קטן , עוד מתקופת ההנקה הוא היה רוצה לישון רק עם אמא ואי אפשר להחזיר אותו למיטה סיוט של לילה לילה, אולי זה משם הבעיה? ואם כן מה עושים?
זה נשמע פשוט מידי,
אבל גם באמצע שאנו נותנים לו צומי כמו לשחק איתו, שזה לדעתי צומי מאוד כיף לילד
הוא כמה פעמים פתאום התחיל את אתו המהלך שזה בהתחלה להחליט על צורת משחק שונה ולא הגיונית ממה שהתחלנו, (למרות שבהתחלה היתיעצו איתו במה לשחק) וכשלא מסכימים ולא משנה באיזה עדינות נסביר לו שזה לא שייך, אז מתחיל הסיפור והוא יכול להפוך את זה לצומי של עצבים...
בלת"ק חלקילפעמים הוא מציע דברים לא מציאותיים, שאין היגיון שזה מה שהוא רוצה, הוא רוצה רק עצבים! כרגע מביאה לבלאגאנים
@בואו בשלום
אשמח לדעת מה מסייע למצב שתארת....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: