לפעמים אני חייב להישאר ער אבל עייני נעצמות לאיטם והריכוז הולך ומתפוגג בהתמדה מדאיגה... מה עושים?
או ר' מיילךלשמוע מוזיקת נ נח או לשמוע שיעור של הרב אברהם ברוך
אחד הדברים שמרדימים אותי זה לשמוע הרצאה או שיעור...לשמוע מוזיקת נ נח או לשמוע שיעור של הרב אברהם ברוך
קרה לי בשבתקפיצה על האשכול....
מה עושים למנוע מלהירדם באמצע קריאה....
ישר על ההתחלה אופסססס הראש נשמט.
אשמח לעצות!
הבעיה שזה קורה בכל ספר בכל זמן ...קרה לי בשבת
בהתחלה ניסיתי להילחם בזה ואחר כך פשוט הלכתי לישון.
אבל ספר שמעניין אותי לגמור אני לא מצליחה להירדם לפני שסיימתי.
אז אולי הקריאה מעייפת אותך יותר מדי,הבעיה שזה קורה בכל ספר בכל זמן ...
גם אחרי שבת שתיארת באשכול .....
זה לא קשור למשקפיים..אז אולי הקריאה מעייפת אותך יותר מדי,
זה קורה בד"כ כשהקריאה מאתגרת יותר מדי את המח מבחינת פענוח המילים, הריכוז
ולפעמים אפילו צורך במשקפי קריאה
אם זה בשבת וזה אחרי סעודה אז זה טבעי כי פעולת העיכול מאמצת את הגוף והמוח מנסה לכבות את כל מה שלא רלוונטי לעיכול ולכל נרדמים אז.זה לא קשור למשקפיים..
למה זה יכול להיות קשור?
אם זה בשבת וזה אחרי סעודה אז זה טבעי כי פעולת העיכול מאמצת את הגוף והמוח מנסה לכבות את כל מה שלא רלוונטי לעיכול ולכל נרדמים אז.זה לא קשור למשקפיים..
למה זה יכול להיות קשור?
לא זה קורה כמעט בכל זמןאם זה בשבת וזה אחרי סעודה אז זה טבעי כי פעולת העיכול מאמצת את הגוף והמוח מנסה לכבות את כל מה שלא רלוונטי לעיכול ולכל נרדמים אז.
הקריאה כואבת לך או שהיא סתם מרדימה?לא זה קורה כמעט בכל זמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: