פניתי אליהם כבר.קבלתי למייל
מעבירה הודעה:
יש להם אלפי פניות ואין להם מושג מתי יגיעו לכל פניה
פניתי אליהם כבר.קבלתי למייל
מעבירה הודעה:
אין לי מושג מה היה בסוף ולמה הם לא באו.איך משיגים מתנדבים?? אני אובדת עיצות.
עדיין בהלם מתגובות של שכנים כשביקשתי היום בתור וועד הבית פינוי המקלט.
רק מעדכנת שפקח מהשיטור העירוני של בני ברק היה כאן ונתן התראה לפני קנס.ספרי מה קורה.
במלחמת המפרץ התמגנו רק כנגד איום כימי/ ביולוגי (מתוך הנחה שאם יפול טיל- אמנם יהרגו אלו שהוא יפגע בהם ישירות אבל ינצלו כל מאות האלפים בסביבה מהפגיעה הכימית).ייתכן שלמי שאין ממד כדאי לחזור למלחמת המפרץ- דבק מלחמה בצורת איקס על החלון+ מסגרת, להכין חדר אחד כזה
יש שכנים?כמה זה הגיוני שאני בלחץ להשאר לבד עם הילדים בזמן התפילות בשבת? (צפון) שמה פתאום תהיה אזעקה
מנסה לחשוב אם זה לחץ הגיוני או חרדה
המקלט בבנין למטה ואני קומה שלישית צריכה לרדת עם שני תינוקות מתחת גיל 3 הגדול יכול לתת יד אבל יקח לו הרבה זמן לרדת...
יורדים למקלט או שנמצאים בחדר מדרגות בקומה אמצעית לא ליד חלונות.בעקבות ההנחיות החדשות של פיקוד העורף
מה עושים בלי ממ"ד?
ממש לא!ייתכן שלמי שאין ממד כדאי לחזור למלחמת המפרץ- דבק מלחמה בצורת איקס על החלון+ מסגרת, להכין חדר אחד כזה
לדעתי זה הגיוני לחלוטין, חשש לגיטימי ולא חרדה.כמה זה הגיוני שאני בלחץ להשאר לבד עם הילדים בזמן התפילות בשבת? (צפון) שמה פתאום תהיה אזעקה
מנסה לחשוב אם זה לחץ הגיוני או חרדה
המקלט בבנין למטה ואני קומה שלישית צריכה לרדת עם שני תינוקות מתחת גיל 3 הגדול יכול לתת יד אבל יקח לו הרבה זמן לרדת...
לא עוזר.מה עוזר חדר מדרגות עם חלון?
לנו אין
לא יודעת מעבר לזה
זה באמת לא הכי מומלץ
זוכרת שבשומר חומות נכנסו באזעקה הראשונה לאמבטיה וזה היה סיוט של החיים
היום אני חושבת שהכי נכון ממ"ד או מקלט, ממש להתעקש על זה
איפה אני אמורה להניח את כל הדברים האלו? המקלט שלוש קומות מתחתינו לכלה בנין ביחד ולהניח שם דברים זה כמו להניח ישירות בפח האשפה(יגנב/יושחת)
גם לא הגיוני לרדת כל פעם עם תיק
רציתי להדגיש שמי שנמצא בקומה גבוהה יירד 2קומות לפי הוראת פקוד העורף.אין לנו לא ממ"ד
לא מקלט בבנין
ואין לי מושג מה המקלט הציבורי
הבנתי שצריך ללכת לחדר מדרגות.
ומה עם ציוד? נראה לכם באמת צריך לדאוג לזה או להתייחס להודעה השניה של פיקוד העורף שמדובר על המלצה כללית?
בבית יש חדר/פרוזדור פנימי (ללא קירות חיצוניים)? אם כן, אני מאמינה שעדיף.חדר מדרגות ללא חלונות, אבל שמעליו יש רק מכסה פלסטיק (יציאה לגג)
עדיין עדיף לצאת אליו יותר מלהיות בבית? קומת קרקע
אם המדרגות הוא בלי חלון עדיף שםאין לנו לא ממ"ד
לא מקלט בבנין
ואין לי מושג מה המקלט הציבורי
הבנתי שצריך ללכת לחדר מדרגות.
ומה עם ציוד? נראה לכם באמת צריך לדאוג לזה או להתייחס להודעה השניה של פיקוד העורף שמדובר על המלצה כללית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: