מה עולה יקר יותר בישול גז או בישול בכיריים אינדוקציה?

עוד יהודי פשוט

משתמש צעיר
זה ממש ממש הפתעה בשבילי, זה אומר שהדגם ההוא מהסוםרסל שעולה 1300 הוא חד פאזי? אני חשבתי שזה טעות שלהם. כמה בעיה לקחת אותו מהיבואן שלהם?
וזה הדגם שלכאורה מספיק 48 ס"מ?
ועוד שאלה אם כבר, הם מציאים לקחת את החשמלאמ שלהם להתקנה ב220. אפשר גם חשמלאי מורשה אחר, כך נשארת האחריות. המחיר שלהם סביר, או לחפש חשמלאי אחר?

תוספת עריכה, אני רואה שהדגם מהסופר ל שרשום שהוא חד פאזי הוא כן עם e . אז כנראה זה טעות וזה תלת. חבל שמחתי.
את הדגם של החד פאזי שלהם במבצע פה ב1299 שקל:
www.shufersal.co.il

כיריים אינודקציה חד פאזי
‏כיריים אינדוקציה Bosch PUE611BB1E בוש
www.shufersal.co.il
www.shufersal.co.il
אם כתבו שזה חד פאזי אז זה כנראה טעות במספר דגם.
לאמיתו של דבר, אם מגדירים את המכשיר לא לעבור את ההספק של 3500 WATT אז גם התלת פאזי אפשר לחבר לו תקע חד פאזי וזה יעבוד חלק לגמרי ללא שום בעיה. זה בעצם ההבדל העיקרי בין הדגמים. (לחבר כבל חשמל עם תקע רגיל לכיריים האלו זה לא סיפור גדול וכל חשמלאי זוטר יכול לעשות את זה בדקה אחת).
כמו שכתבו הסיבה שצריך תלת פאזי זה בגלל ההספק הגבוה של החשמל אבל כשמגבילים אותו אז אין צורך בתלת.
המחיר סביר לחלוטין, לרוב חשמלאי לא יבוא לביקור בפחות מזה.
הכיריים האלו אמורות להתאים לחיתוך בעומק 48 בלי בעיה.

נעמי בת עמי

משתמש פעיל
לאמיתו של דבר, אם מגדירים את המכשיר לא לעבור את ההספק של 3500 WATT אז גם התלת פאזי אפשר לחבר לו תקע חד פאזי וזה יעבוד חלק לגמרי ללא שום בעיה. זה בעצם ההבדל העיקרי בין הדגמים. (לחבר כבל חשמל עם תקע רגיל לכיריים האלו זה לא סיפור גדול וכל חשמלאי זוטר יכול לעשות את זה בדקה אחת).
וחשמלאי מוסמך שיתקין את הכיריים יסכים לעשות דבר כזה?
בחנות לא ידעו לתת לי מידע, טענו שמה שכתוב אני יכולה ל,סמוך על זה, זה לא עוזר לי. הם הפנו אותי לברר מול חברת תמוז שהיא המשווק ונותן האחריות. אבדוק איתן אם זה טעות בדגם, או טעות באמירה שזה חד פאזי.
תוד. על העזרה

עוד יהודי פשוט

משתמש צעיר
וחשמלאי מוסמך שיתקין את הכיריים יסכים לעשות דבר כזה?
לא רואה שום סיבה שלא, זה אותה צורת חיבור שיחברו לפיוז בודד של 30 אמפר רק שיגבילו את הכיריים 3500 וואט.
ומקסימום גם כן אפשר לקנות מתאם.

נעמי בת עמי

משתמש פעיל
אני בודקת מול שירות תמוז, שזה אכן חד פאזי, למרות שראיתי גם מוכרים אחרים, שמוכרים מהשיווק של תמוז את הדגם הזה, והצהרה שהוא חד פאזי, רק שזה דורש 25 אמפר.
באמת זה תוצרת ספרד, והדגם השני, PUE651BF1Y תוצרת גרמניה, אחריות בוש.
ההפרש במחיר בערך 500-600 שקל. לטובת הדגם הספרדי (611- הזול יותר)
יש לי פרמטרים לדעת מה יותר טוב מבניהם? מה הייתם ממליצים?

נעמי בת עמי

משתמש פעיל
@עוד יהודי פשוט וכל מי שמבין בזה,
אמר לי עכשיו מוכר בחנות חשמל, שבשביל האינדוקציה צריך אורור מתחת, להוציא את סוקל ולעשות חורים, ולפחות מרווח עומק של 6 סנטימטר, כי הוא נורא מתחמם, ואז יכול ללכת הכרטיס,( פה אמרו שהוא לא מתחמם בכלל, וגם הוא טען הוא משתמש בהמון חשמל אולי פחות מקרמיות אבל עדיין, פה רובם טענו שהוא חסכוני משאר סוגי הכיריים ובטח לא יקר יותר בשימוש)

זה נכון?

הוא גם אמר לברוח מהיבואן המקביל כי אין שירות.

וגם טען שנראה לו שהחד פאזי, בנוי אחרת מהתלת פאזי, כך שהוא מחלק את החשמל בין הלהבות על מנת להצליח 4 להבות בחמשל מועט, אם כך, זה אומר שהדגם שלא מיועד לחד פאזי אולי יעבוד פחות טוב בחד פאזי, לדוגמא הדגם שהיבואן המקביל מכריז עליו שהוא חד פאזי, אב ל דורש 25 אמפר( כשהיבואן הראשי טוען שהוא תלת) יעבוד אולי פחות טוב מהחד פאזי?

ממש הלאתי פה את כולם, אבל ממש עזרתם לי בסבך הידע והמושגים, ממש תודה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה