נעמי בת עמי
משתמש פעיל
ואיך מצאתם אותם- דרך חיפוש גוגל?כשעסקנו באבזור המטבח מצאנו בלא מעט מקרים חנויות זולות יותר מזאפ, ולא היה שום בעיה. [חלק מהחנויות אפילו עשו רושם יוקרתי שפחדנו להיכנס]
ואיך מצאתם אותם- דרך חיפוש גוגל?כשעסקנו באבזור המטבח מצאנו בלא מעט מקרים חנויות זולות יותר מזאפ, ולא היה שום בעיה. [חלק מהחנויות אפילו עשו רושם יוקרתי שפחדנו להיכנס]
יש לכם שקע מיוחד ליד המקום של הכיריים?אם אני קונה חד פאזי, מה אני צריכה לבדוק לגבי השקע? מספיק בדיקה לבד, או להזמין איש מקצוע<?
אבדוק, תודה!יש לכם שקע מיוחד ליד המקום של הכיריים?
תבדקו בלוח חשמל של הדירה האם כשמורידים את הפיוז שלו זה מוריד עוד שקעים במטבח או אורות.
בנוסף תבדקו מה רשום על הפיוז שאחראי על השקע הזה (מספר שהוא בדרך כלל 5/10/16/25 עם אות אנגלית לפני
אמרו לי שזה מידות סטדנטדריות של 60 סמ, אבל אבדוק שוב.בדקתם שהחיתוך של השיש הוא במידות האלה?
(זה כמעט לא שייך לשנות את החיתוך אחרי כל ההתקנה של המטבח, זה דבר שעושים רק עם ממש אין ברירה כי זה מחליש את הכל)
הכירים הם סטנדרט אבל תבדקי שהשיש חתוך לפי סטנדרט.אבדוק, תודה!
אמרו לי שזה מידות סטנדרטיות של 60 סמ, אבל אבדוק שוב.
אחרי שבררנו בזאפ וראינו דגמים שרצינו הלכנו לאזור תעשיה [סגולה פ"ת] שיש שם ריכוז של חנויות ומצאנו את אותם דברים במחירים זולים יותר בחלק מהחנויותואיך מצאתם אותם- דרך חיפוש גוגל?
B16 מה זה אומר? טוב או לא?בנוסף תבדקו מה רשום על הפיוז שאחראי
@עוד יהודי פשוטהכירים הם סטנדרט אבל תבדקי שהשיש חתוך לפי סטנדרט
אני לא @עוד יהודי פשוט , אבל לשאלתך,@עוד יהודי פשוט, חשמלאי, לא ממוחה כחשמלאי אבל מבין בזה, רוצה על הפרדת שקע הכיריים מהשקעים האחרים משהו בין 200 ל300. הגיוני?
יש לי מה לקרוא לו לבדוק אם יש במקרה הכנה לתלת, או שאם זה באותו מעגל עם עוד שקעים אז אין הגיון שזה יהיה תלת?
ממה שזכור לי הדגם ההוא של בוש הולך טוב עם חיתוך של 48 וזה בסדר למרות שזה לא מה שכתוב בהוראות, אבל ייתכן שזה משתנה בין חברות ודגמים.B16 מה זה אומר? טוב או לא?
על איזה דגם מדובר?ממה שזכור לי הדגם ההוא של בוש הולך טוב עם חיתוך של 48 וזה בסדר למרות שזה לא מה שכתוב בהוראות, אבל ייתכן שזה משתנה בין חברות ודגמים.
611 רשום כדגם של תלת פאזי, המחיר שהבאת הוא כל כך זול, שחשבתי ששוה לי להשקיע לתלת פאזי, אבל בסוף זה נשמע יקר יותר, חוץ מאולי חשמלאי מורשה יתקין ויעשה את התלת פאזה באותו הפעם ואז יצא יותר זול?( ביבוא הלא מורשה יש לי הרי תשלום על התקנה)דרך אגב, הדגם של בוש שהבאת מקודם ( PUE611BB1E ) הוא תוצרת ספרד, להבדיל מהדגם שמופיע באתר של היבואן הרשמי PUE651BF1Y שהוא תוצרת גרמניה
בפרסום הרשמי הדגם שהבאת דורש 25 אמפר אבל אני מאמין שאפשר לשנות לו את ההגדרות כמו שאפשר בדגם של היבואן הרשמי וככה הוא מותאם ל16 אמפר, יש על זה הוראות פה בעמוד 14, (אני מאמין שהטכנאי יעשה זאת עבורכם אם הוא באמת טכנאי הגון):
https://media3.bosch-home.com/Documents/9001167864_B.pdf
אני סומכת עליו ועל המחירים שלו. הוא חייב להפריד לפאזה חדשה? חשבתי שיחבר לפאזה של הכיריים והשקעים החלביםולשאלתך על המחיר, אם הוא מפריד את השקע של הכיריים מהאחרים ועושה לשקעים האחרים חיבור חדש, המחיר בהחלט סביר וזול.
זה ממש ממש הפתעה בשבילי, זה אומר שהדגם ההוא מהסוםרסל שעולה 1300 הוא חד פאזי? אני חשבתי שזה טעות שלהם. כמה בעיה לקחת אותו מהיבואן שלהם?611 ו651 זה תחילת המספר, אם זה מסתיים בE זה תלת פאזי ואם זה מסתיים בY זה חד פאזי.
שתיהם יש גם בתלת פאזי וגם בחד פאזי.
הדגם 651 מיוצר בגרמניה וזה חלק מהסיבה שהוא יקר יותר, הדגם 611 מיוצר בספרד וזה חלק מהסיבה שהוא זול יותר.
חוץ מזה יש גם את העניין של מי היבואן שזה משפיע על המחיר.
(סתם לידע יש גם דגם זהה בצבע לבן)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: