נעמי בת עמי
משתמש פעיל
והאם יש הבדל בעלות החשמל בין אינדוקציה חד פאזי לתלת פאזי? תודה לעונים!
תודה!תלוי כמה אתם מבשלים והאם זה חיבור לבלונים או צובר.
בגדול לרוב האנשים לדעתי אינדוקציה ייצא פחות מאשר גז , מה שכן זה שאם בשביל זה תקני אינדוקציה חדש אחרי שיש לך כבר גז אז מן השתם ייקח לך כמה שנים לקבל חזרה את הכסף.
ההבדל בין חד פאזי לתלת מתבטא בהאם תוכלי להדליק כמה להבות על עוצמת בישול גבוהה בו זמנית או לא, לא אמור להיות לזה השפעה רצינית על העלות חשמל.
לי יש חד פאזי אינדוקציה.הדגמים של החד פאזי פשוט לא יאפשרו חום גבוה בו זמנית בכמה להבות, (זה שהם מראש חד פאזי זה אומר שהגדירו אותם שלא ישרפו את החוטים של החד פאזי על ידי שימוש בחשמל יותר ממה ששייך) צריך לשאול מישהו שהתנסה בהם בפועל האם זה מורגש ביומיום.
איזה חברה יש לך?לי יש חד פאזי אינדוקציה.
הוא מבשל רגיל
אי אפשר 4 להבות ביחד על אש גבוהה, וגם לא 3
שתיים אפשר.
לדעתי זה כל ההבדל.
נראה לי שהחד פאזי פחות חזק, בטיגון יכול לקחת לו זמן לפעמים. על האש היה לוקח הרבה יותר מהר.
גם בתלת פאזי עם שקע תלת פאזי, אי אפשר להדליק 3/4 להבות יחד על העוצמה הכי גבוהה. רק 2, כל אחד מצד אחר.זה משהו שמוגדר בהגדרות של הכיריים כך. לא קשור לגודל החיבור והשקע.לי יש חד פאזי אינדוקציה.
הוא מבשל רגיל
אי אפשר 4 להבות ביחד על אש גבוהה, וגם לא 3
שתיים אפשר.
לדעתי זה כל ההבדל.
נראה לי שהחד פאזי פחות חזק, בטיגון יכול לקחת לו זמן לפעמים. על האש היה לוקח הרבה יותר מהר.
אני ממילא משלמת לגז החלבי ולחימום הסקה ומים בחורףלתשומת לבך: גם אם אתם מפסיקים להשתמש בגז ואפילו מתנתקים מהצובר - כל עוד יש צובר לבניין אתם חייבים להמשיך לשלם את התשלום החודשי של דמי השירות או איך שזה נקרא (זה החוק).
לא שמעתי על חוק כזה אני ביטלתי את הגז ולא משלמת.לתשומת לבך: גם אם אתם מפסיקים להשתמש בגז ואפילו מתנתקים מהצובר - כל עוד יש צובר לבניין אתם חייבים להמשיך לשלם את התשלום החודשי של דמי השירות או איך שזה נקרא (זה החוק).
עצה טובה, לפני שאת קונה תבדקי שהחשמל מתאים.האם זה סיכון לקנות בחנות שהמחיר בה נמוך בזאפ, בלי להכיר אותה?
רשום יבואן רשמי
כשעסקנו באבזור המטבח מצאנו בלא מעט מקרים חנויות זולות יותר מזאפ, ולא היה שום בעיה. [חלק מהחנויות אפילו עשו רושם יוקרתי שפחדנו להיכנס]האם זה סיכון לקנות בחנות שהמחיר בה נמוך בזאפ, בלי להכיר אותה?
רשום יבואן רשמי
זה היה המצב כשרצינו לעזוב את השותפות בצובר לטובת גז פרטי, אבל בחיפוש שעשיתי היום לא מצאתי שהחוק (או התקנה או מה שזה) עדיין קיים - כנראה ביטלו זאת לפני 4 שנים כשהכנסת החילה את הרפורמה בשוק הגז. טוב לדעת!לא שמעתי על חוק כזה אני ביטלתי את הגז ולא משלמת.
לפחות לא יקר יותר.ודרך אגב בנוגע לשאלה שכתבת בנושא, זה קרוב לוודאי לא יחסוך לך כסף, (יש לך ממילא גז ככה שאין חיסכון של דמי מנוי בגז, עלות התאמות חשמל, ועלות יותר יקרה לכיריים) אבל זה סתם מראה יותר נקי ועדיפות אישית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: