אבל אין פה השוואה מספיק טובה, כי מאושר וכבוד לא ניסית לקבל החזר.לאחרונה הצטרפתי לגמ"ח המרכזי וביטלתי ועברתי לאושר בכבוד (משיקולים טכניים)
להלן ההבדלים שנוכחתי לראות:
בגמ"ח המרכזי משלמים 80 ש"ח על כל 1000 ש"ח הלוואה באושר וכבוד תלוי בתוכנית אבל בגדול זה יותר יקר (יכול להגיע ל 140).
כאמור באושר וכבוד אפשר לצרף ילדים עד גיל 14-15 ובגמ"ח המרכזי עד גיל 3.
בגמ"ח המרכזי (לכתחילה) חותמים על היתר עיסקה ובאושר וכבוד לא צריך.
אני אישית מאוד לא אהבתי את התנהלות 'הגמ"ח המרכזי' כשהשיח שם זה כמו של ארגון חסד - למרות שהארגון מרויח הון תועפות, ובטופס ביטול שהם שלחו לי צויין כי הם לא חייבים להחזיר את מה שכבר הפקדתי ואם אני מעוניין לקבל את הכסף חזרה אני צריך להגיש בקשה כזאת וציון סיבה לקבלת הכסף והם ידונו האם להחזיר לי, זאת למרות שבעת הצטרפותי אמרו לי שמי שמבטל באמצע מקבל את כספו חזרה בניכוי עמלת תפעול.
בנוסף בטופס ביטול נאמר כי באם ארצה להצטרף בעתיד בחזרה לתוכנית שלהם אצטרך אישור מיוחד על כך (נשמע קטנוני ומטופש).
וכמובן, אי אפשר בלי "טעות" ו"תום לב" שניסו לגבות ממני גם אחרי ששלחתי ביטול (ולמרבה הנס שלחתי הודעה לחברת האשראי קודם לא לכבד חיובים שמגיעים מהם!!!!!).
נכון, אבל ההתנהלות שם הייתה יותר נחמדה, (שיגעתי אותם חודש שלם)אבל אין פה השוואה מספיק טובה, כי מאושר וכבוד לא ניסית לקבל החזר.
ממליצה על הגמ"ח המרכזיאשמח לדעת האם יש למישהו מידע בנושא
בתודה מראש
מסכים אם כל מילה!שמעתי מיועץ כלכלי
שהפקדה של 100 ש"ח כל חודש בחסון בסיכון גבוה מניבה 100K תוך 15 שנים בערך
הגמח המרכזי ודומיו הוא גוף עסקי לכל דבר שמיתג את עצמו בצורה טובה מספיק
לא יתכן,שמעתי מיועץ כלכלי
תתרחקי מהיועץ הכלכלי הזה, כי חשבון הוא לא יודע.שמעתי מיועץ כלכלי
הרעיון בעיקרון נכון, שעדיף להשקיע את הכסף במקום לשים בגמ"ח כזה.שמעתי מיועץ כלכלי
הגמח המרכזי ודומיו הוא גוף עסקי לכל דבר שמיתג את עצמו בצורה טובה מספיק
נראה לי שבאשכול הזה הוברר ע"י חבר אנשים רציניים בראשות @Ruty Kepler כי באופן עקרוני המרכזי יכול להחזיק גם ללא פירמידה.אחרי חישוב בסיסי שניהם בנויים בצורת פירמידה עם תקווה שכל שנה יהיהו יותר משקיעים מהשנה הקודמת
מהרגע שיש תחרות יש סיכון לשתע הפירמידות
בכל אופן לא נראה לי שאי אפשר להשוות בין המרכזי שקיים עשרים שנה, לבין ארגון צעיר שנשען בעיקר על מצטרפים חדשים (שמצרפים בעיקר ילדים גדולים יותר, שבמרכזי לא מוכנים לצרף)מהרגע שיש תחרות יש סיכון לשתע הפירמידות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: