אני מכינה מילוי חצילים, טעים מאוד!
הכנתי לאחרונה לאירוע וממש נחטף!
מאדים בצל בשפע שמן, כשמתחיל להתרכך מוסיפים קוביות חצילים ועגבניות, מאדים עד לריכוך, מוסיפים כמה שיני שום כתושים וא. מרק פטריות, מלח פלפל.
מאדים עוד כמה דק'
אם יש מידי הרבה נוזלים, מגבירים אש לייבוש חלקי.
מורידים מהאש, מוסיפים קצת פ. לחם מוזהבים.
חשוב מאוד!
לטעום ולתקן תיבול.
מעדן!!
הכנתי לאחרונה לאירוע וממש נחטף!
מאדים בצל בשפע שמן, כשמתחיל להתרכך מוסיפים קוביות חצילים ועגבניות, מאדים עד לריכוך, מוסיפים כמה שיני שום כתושים וא. מרק פטריות, מלח פלפל.
מאדים עוד כמה דק'
אם יש מידי הרבה נוזלים, מגבירים אש לייבוש חלקי.
מורידים מהאש, מוסיפים קצת פ. לחם מוזהבים.
חשוב מאוד!
לטעום ולתקן תיבול.
מעדן!!