דרוש מתכון מה מתאים להגיש עם מרק שעועית לבנה וירקות?- דחוף!

תילתן

משתמש סופר מקצוען
יש סולת?
4 כוסות מים רתוחים
חצי כוס שמן
4 כוסות סולת
מלח
מערבבים ומכניסים 7 דקות למיקרו בכלי סגור
מוציא ומפורר עם מזלג
מעבד מזון מכניסים רבע מהכמות המפעילים
כל פעם עוד רבע מהכמות
מתקבל קוסקוס עננים .
רבע שעה עבודה וכלי אחד מלוכלך...

יש לך כנפי רוח

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
יש סולת?
4 כוסות מים רתוחים
חצי כוס שמן
4 כוסות סולת
מלח
מערבבים ומכניסים 7 דקות למיקרו בכלי סגור
מוציא ומפורר עם מזלג
מעבד מזון מכניסים רבע מהכמות המפעילים
כל פעם עוד רבע מהכמות
מתקבל קוסקוס עננים .
רבע שעה עבודה וכלי אחד מלוכלך...
יש קוסקוס משקית מוכנה, אני חושבת אני יעשה את זה

יש לך כנפי רוח

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
בסוווף
עשיתי גם שעועית ירוקה בתנור שאחי אוהב מאד, חיממתי פיתות, קצצתי סלט ירקות דק והכנתי חומוס ביתי מגרגירי חומוס שימורים שהיה לי בבית, תודה רבה לכולם על ההענות!!!
הנה, הם דופקים:)

יש לך כנפי רוח

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
תספרי איך היה...
ותעלי תמונות....;)
היה מקסים וטעים!!
הגיעו בסוף עשר בחורים עם תאבון מוגבר:D
הלוואי והיה לי מה לצלם, לא נשאר פרורררר
ועוד הפשרתי 3 פסי שמרים שהכנתי השבוע וגם זה חוסל!!!....

יש לך כנפי רוח

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי

יש לך כנפי רוח

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
איך בוררים סולת?

סולת​

הסולת עלולה להיות נגועה לעיתים, בחרקים קטנים בצבע חום או שחור או תולעים לבנים שיוצרות כעין גוש המחובר על ידי קורים.

בניגוד למה שסוברים רבים, לא ניתן לנפות סולת כמו שמנפים קמח. הסיבה לכך היא שיש חרקים קטנים בגודל גרגרי הסולת עצמם ולכן כאשר גרגרי הסולת עוברים בנפה גם החרקים יעברו בה.

על מנת לברור את הסולת יש לפזר אותה על משטח ולהתבונן בה. כדי לברור במהירות מומלץ לפזר את הסולת על המשטח בעזרת מסננת, להמתין כחצי דקה, לראות האם יש תזוזה של חרקים בתוך הסולת, ולאחר מכן להתבונן היטב בכל הסולת שעל המשטח.

%D7%94%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%94.png
הערות:

1. בסולת מעורבים לעיתים קרובות חלקי קליפה חומים שלא נטחנה היטב. כאשר מסופקים אם מדובר בקליפה או חרקים יש להפריד אחת מהחתיכות ולמעוך אותה בעזרת הציפורן או כפית. אם זה מדובר בחלקי קליפה היא לא תמעך.
  2. על מנת להמנע מנגיעות מראש יש להתבונן בעת הקניה ולוודא שלא רואים חרקים באריזה (אם היא שקופה). באריזת נייר מומלץ להתבונן בכפלים שבפתחה. ברכישה בתפזורת יש לשפוך באיטיות מהכף לתוך השקית תוך כדי התבוננות שאין חרקים, התגבשויות או קורים.
  3. את הברירה מומלץ משטח בצבע תכלת או כתום, עליהם החרקים ניכרים יותר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה