דרוש מתכון מה מתאים להגיש עם מרק שעועית לבנה וירקות?- דחוף!

יש לך כנפי רוח

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
היה אמור להגיע אלינו אחי מהישיבה, והכנתי לו את המרק שהוא אוהב, עד כאן הכל נחמד!!....
ופתאם הוא מודיע לי באגביות 'שעוד 7-8 חברים יגיעו אם זה בסדר'....
אני יכולה להגיד לו לא??? נו באמת!!
אז אחרי המונולוג הלזה אני זקוקה בדחיפות לתוספת חמה (ומהירה!) מחומרים זמינים שיש בבית ואולי גם איזה עוד משו בתנור....
אה,
והם באים עוד פחות מחצי שעה...
מחכה לרעיונות מקוריים, קלים ומהירים!!!
תודות!!

תילתן

משתמש סופר מקצוען
היה אמור להגיע אלינו אחי מהישיבה, והכנתי לו את המרק שהוא אוהב, עד כאן הכל נחמד!!....
ופתאם הוא מודיע לי באגביות 'שעוד 7-8 חברים יגיעו אם זה בסדר'....
אני יכולה להגיד לו לא??? נו באמת!!
אז אחרי המונולוג הלזה אני זקוקה בדחיפות לתוספת חמה (ומהירה!) מחומרים זמינים שיש בבית ואולי גם איזה עוד משו בתנור....
אה,
והם באים עוד פחות מחצי שעה...
מחכה לרעיונות מקוריים, קלים ומהירים!!!
תודות!!
המרק פרווה?
שיביאו איתם 3 מגשי פיצה...

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
חזה עוף אבל צריך להפשיר
ישלך מתכון טוב לתפוא?
תבשלי את התפו"א עד שיהיו רכים, ואז תחתכי לחתיכות גסות, שימי על תבנית (שהתנור כבר יהיה חם על 250 מעלות לפני)
שימי שמן זית, תבלינים- פפריקה מעושנת, מלח, פלפל ותני לו כמה דקות בתנור לתפוס צבע

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה