עזרה מה מותר ומה אסור בעבודות גרפיות למגזר החרדי?

YYDevelop

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
היי חברים,

במשך השנים לא יצא לי לעשות הרבה עבודות למגזר החרדי (אני פחות מתחבר להגבלות השונות) ובימים אלו אני מנסה להתחיל לעבוד על קורס דיגיטלי בנושא של בניית אתרים ורציתי לעשות מאמץ להכשיר את זה גם למגזר החרדי.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה מותר ומה אסור כאשר מדובר על המגזר החרדי המחמיר יותר והמחמיר פחות.

אז תמונות לא צנועות אני מבין, אבל האם אסור להשתמש בתמונות של נשים בכלל כאשר מדובר על המגזר החרדי המחמיר?
במידה ויש שימוש בתמונות של נשים האם רק לגברים אסור לצפות בתמונות או גם לנשים?

האם מעבר לתמונות לא צנועות ואולי תמונות של נשים יש איסורים נוספים שאסור לעשות בעבודות גרפיות הפונות למגזר החרדי?

מקווה שמישהו יוכל להאיר קצת את הנושא
תודה מראש

GO BOLDER

מעצבים עסקים בולטים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
D I G I T A L
אז תמונות לא צנועות אני מבין, אבל האם אסור להשתמש בתמונות של נשים בכלל כאשר מדובר על המגזר החרדי המחמיר?
במידה ויש שימוש בתמונות של נשים האם רק לגברים אסור לצפות בתמונות או גם לנשים?
  1. אם אתה מעוניין שכל אחד יוכל לצפות בזה אל תכניס שום תמונה של אשה גם לא רבקה אמנו! כלום! המון מהציבור החרדי מחוברים לנטפרי והוא חוסם כל תמונה כזו (ואם זה וידיאו - אז הסרטון לא יקבל אישור).
  2. לנשים כמובן אין שום בעיה לראות תמונות של נשים (לא מדבר על חוסר צניעות).
  3. מעבר לזה, לא מכיר בעיה נוספת שיכולה להוות מכשול.
בהצלחה.

מוטיבציה 188

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
תשאל את עצמיך ראשית כל לאיזה קהל אתה פונה. בתוך המגזר החרדי יש המון תתי מגזרים.
המכנה המשותף לכולם הוא - שמירת העיניים (החובה לשמור על העיניים ממראות אסורות, כפי שכבר כתבו לך למעלה)
הרצון לשמור על האוזניים משיח לא עדין, שימוש בסלנגים או בסגנון דיבור רחובי.
אם אתה גבר והקורסים שלך מיועדים לנשים - כדאי לך להקפיד שלא לפנות בצורה ישירה וידידותית אלא באופן מכובד ורשמי יותר כפי שתוכל לראות כאן בפורום, שפונים בגוף שלישי או בלשון רבים.

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אני חושבת שהעיצה הטובה ביותר היא פשוט להכנס למה יותר אתרים חרדיים למהדרין ולראות את הרוח הנושבת.
כמו כאן, בפרוג, ואפשר גם להכנס לקישורים של אנשי מקצוע שונים פה, ולראות את הסגנון.
בלי נשים וסמלי נוצרים- זה לא מספיק.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה