גז או אינדוקציה?כיריים? איזה? מה כדאי?
מבשלת המון.
אפשר ללוש גם יותר מ2 קילו קמח בבת אחת?גם לי יש דאבו בדגם המצוין למעלה ואני מאד מרוצה ממנו גם מבחינת הבצק וגם מבחינת הקצפות. הכל יוצא אורירי מאד והפעולה שקטה והקערה מוארת. החיסרון היחיד שהוא יקר יחסית לאחרים כמעט פי 3
חד משמעית אלקרולוקס!! שיפצתי עכשיו וחפרתי את השוק הזה .שאלת השאלות- איזה תנור בנוי בילד אין מומלץ?
אפשר( ומומלץ ) ללוש יותר מ2 קילו . יש לי אותו כבר 3 שנים וכל שבוע מכינה יותר מ3 קילו בצקאפשר ללוש גם יותר מ2 קילו קמח בבת אחת?
צריכה להפרשת חלה
ענית לי לגבי האנרקסוםאפשר( ומומלץ ) ללוש יותר מ2 קילו . יש לי אותו כבר 3 שנים וכל שבוע מכינה יותר מ3 קילו בצק
מוצר הכי נכון להשקעה
האנרקסוםענית לי לגבי האנרקסום
או דאבו הרגיל?
איזה דגם?חד משמעית אלקרולוקס!! שיפצתי עכשיו וחפרתי את השוק הזה .
במחיר הזה הם הכי מפנקים 3 תבניות פלוס רשת הכי אלגנטי מבחינת ידית אחיזה וכפתורים והאפיה ואווו!
לבת שלי גם היה והחשמלאי צחק עלי . עד שהגיע וראה שה"ארקה" התנתקה מהלוח חשמלדחוף ממש!
רכשתי מכשיר מיקסר של דאבו לפי ההמלצות כאן.
כעת חידשתי לראשונה ויש לי בכל פעם זרם ביד כשנוגעת בו.
מפחידדדדדדדד. אין רטיבות כלל גם לא בידיים ולא בחשמל או החלקים.החשמל תקין.ניסיתי גם בשקע אחר כל עוד המכשיר מחובר לחשמל - גם כשאינו מופעל זה עושה לי זרמים בכל נגיעה.
כשלא בחשמל הכל בסדר.
מישהו יודע??????
בכל אופן הכנתי בצק.(האם יש מה לפחד לא לאכול ממנו?אל תצחקו עלי,סתם חחח).
אולי זה רק חשמל סטטי ממוצר חדש?(יש דבר כזה??)
תודה!!!
איזה דגם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: