כלי נגינה מה לעשות עם האורגן הישן בעקבות שדרוג?

ידידיה שמשון

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
יש לי אורגן קורג PA800 שיושב אצלי בחוסר מעש כבר שנים בעקבות שדרוג.
אני מתקשה למכור אותו כי חבל... הוא שווה יותר ממה שאני יקבל עליו, והוא גם נייד יותר ממה שיש לי היום (היום יש לי PA3 LE) והוא נוח לאירועים נדירים שיותר נוח לבוא עם אורגן נייד עם רמקולים מובנים.
למי שמבין, על אף שהאורגן ישן יחסית, ידוע שהסאונדים והאיכות של הPA800 יותר טובים ממה שקורג מייצרים היום [שמעתי את זה גם ממי שתיקן את האורגן הזה לאחרונה, שהוא המעבדה הכי טובה בארץ לדברים האלו], אז אפילו שהוא ישן, אני יודע שיש לו קצת ביקוש מבחינת מכירה.
חשבתי אולי להשכיר אותו, למישהו יש נסיון או מושג עם השכרת אורגנים?

בקיצור אשמח לשמוע קצת מהאורגניסטים היקרים פה, מה הנסיון שלכם ומה עשיתם עם הכלים הישנים שלכם- למכור? לשמור? להשכיר? וכו'...

וגם, למישהו במקרה יש מושג מה הערך שלו? (אם מישהו מעוניין בו מוזמן ליצור איתי קשר במייל yedidyay5 @ gmail)

יהודית ר.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אני חושבת שלא כדאי להשכיר
כי אנשים לא מספיק שומרים ויכולים לגרום נזק
ולא תמיד משלמים את כל המחיר...
מציינת שלא כולם אבל היו מיקרים כאלו...

ידידיה שמשון

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
למכור,
גם אם תקבל 1000 שקל זה שווה, במקום שיהיה עוד משטח בבית שמעלה אבק.
כן, יש בזה משהו,
רק יש לי תיאבון ליותר, בקורג PA800 יש מעלה שיש לו כנראה איזה ביקוש מסויים כי הוא מהדור הישן ואיכות הסאונד בהתאם... סאונד מלא ואיכותי, גם בקונברטרים (ככה קוראים לזה נראה לי) וגם הרמקולים. מי שתיקן לי [בועז מאלקטרו מיוזיק] הסביר לי על כל מיני חלקים שהם משתמשים היום שזה לא באיכות של פעם, אנחנו יודעים את זה בעצמנו, אבל הוא אומר את זה מידיעה של הבפנים.
צריך למצוא את האחד הזה שזה משנה לו, כי ב3500 שקל, מי שיחסית מתחיל ורוצה להתקדם יקנה כבר את הדגם החדש (PA700?) במחיר הזה.

יהודית ר.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
למכור,
גם אם תקבל 1000 שקל זה שווה, במקום שיהיה עוד משטח בבית שמעלה אבק.
אני לא חושבת ששווה למכור בפחות מ2500 ואפילו אפשר למכור בקצת יותר
זה אורגן ששווה את המחיר

m a r g a l i t

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אני מכרתי לפני בערך חודש PA600 עם קליד שבור ב 2,700!!!

פרסמתי אותו ב 3,000 היו הרבה קופצים ואז נשבר לי קליד (כמה דקות לפני שהגיעה מישהי לקחת אותו :()
אז הורדתי אותו ב 300 שקל, כבר לא היו הרבה קופצים אבל הוא נמכר במחיר הזה...

אם האורגנית שלכם במצב טוב, אל תפחדו לפרסם במחיר קצת גבוה ליד שניה
יש אנשים שירצו את זה, אם לא הולך אז אפשר להוריד את המחיר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה