המוכשר !!!
משתמש מקצוען
חשבתי שאלו שיוצאים מבני ברק מבינים שיש מקומות יותר טובים....מה שאני הכי אוהב באילת, זה את הטיסה חזרה.
אחח..
אין כמו בבני ברק בעולם!
חשבתי שאלו שיוצאים מבני ברק מבינים שיש מקומות יותר טובים....מה שאני הכי אוהב באילת, זה את הטיסה חזרה.
אחח..
אין כמו בבני ברק בעולם!
דרכון זה רק לאלו היוצאים לחו"ל (לא קשור בהכרח לטיסה אלא אפילו במעבר יבשתי)תגידו:
לטיסה מנתב"ג לאילת לזוג + תינוק (4 חודשים), צריך דרכון גם לבעל, גם לאישה, וגם לתינוק?
יש עגלות שיקחו את העגלה לתא המטעןאבל זה בתוספת תשלום?
כלומר אם אנחנו סוגרים דיל עם ארקיע נגיד, על מלון באילת 2-3 לילות, כולל טיסה הלוך ושוב.
העגלה שמביאים זה תוספת תשלום בטיסה?
לא הבנתי?יש עגלות שיקחו את העגלה לתא המטען
זה כלול במחיר תינוק, הוספתי שלפעמים הם לא נותנים לעלות למטוס עצמו אלא להכניס לתא המטען של המטוסלא הבנתי?
אני שאלתי האם העגלת תינוק עצמה שמביאים לטיסה, זה יותר כסף או לא.
בתור התחלה, לאיזה קהל ידע את מעוניינת? איזה סוג, יותר שיטוטים, טיילות וכד' או אטרקציות?אשמח לדעת מה יש לעשות באילת.
אטרקציות, אתרים, מתחמי קניות/קניונים שווים,
וכל מה שמהנה.
בתוספת תשלום (מגיל 0 עד גיל שנתיים).אהה, ועוד שאלה [אחרונה בלי נדר]: תינוק בן כמה חודשים, זה תוספת תשלום בטיסה? או שמכיון שהוא יושב עלינו כל הטיסה זה לא עולה עוד כרטיס ועוד תשלום??
תודה על הכל!בתוספת תשלום (מגיל 0 עד גיל שנתיים).
הכלאם מותר לי לשאול מה יש באילת שאין בתל אביב לדוגמא או בטבריה בכנרת ?
אל תצחקו...
אני פשוט מנסה להבין אם זה רק הרעיון של הטיסה... והמחיר או שבאמת יש הבדלים אחרים
פשוט אני מתפלאת איך כולם פה בפרוג נעולים על אילת.....
חוץ מהאטרקציות הימיות שמציעים שם וחנויות ללא מע"מאם מותר לי לשאול מה יש באילת שאין בתל אביב לדוגמא או בטבריה בכנרת ?
אל תצחקו...
אין את האטרקציות האלו נניח בכנרת או ברידינג ?אבל האטרקציות נראה לי מספיק שווה
לא.אין את האטרקציות האלו נניח בכנרת או ברידינג ?
כאן יש את כל המידע שצריך לגבי טיסה עם תינוקות.תינוק בן כמה חודשים, זה תוספת תשלום בטיסה? או שמכיון שהוא יושב עלינו כל הטיסה זה לא עולה עוד כרטיס ועוד תשלום??
כפי שביררנו, אין שום מלון עם הכשר טוב לבני תורה, הרוב שם זה רבנות אילת וכדומה. אבל מה שהרבה עושים זה ששואלים את המשגיח כשרות המקומי על כל דבר מה הכשרות שלו, לדוג' בארוחת בוקר יש הרבה גבינות שזה בד"צ מהדרין או אפי' עדה"ח וכדומה, בארוחה הבשרית יותר קשה לאכול [רק למי שאוכל מחפוד או בית יוסף וכדומה], וקונים לחמניות עם פסטרמות וכדומה.מה לגבי הכשרים של המלונות באילת
נשמח להמלצות וידיעה על ההכשר
אם מותר לי לשאול מה יש באילת שאין בתל אביב לדוגמא או בטבריה בכנרת ?
אל תצחקו...
חוץ מהאטרקציות הימיות שמציעים שם וחנויות ללא מע"מ
אין משהו מיוחד
אבל האטרקציות נראה לי מספיק שווה
עריכה- בעצם אולי גם הלונה פארק שם זה משהו שמקומות אחרים לא מציעים.
אין את האטרקציות האלו נניח בכנרת או ברידינג ?
מתחילה להבין....
עריכה- בעצם אולי גם הלונה פארק שם זה משהו שמקומות אחרים לא מציעים.
זה לונה פארק לילדים או למבוגרים ? זה גם קשור איכשהו בסוף למים ?
וכנראה שגם המעלה שם שאפשר להנות שם גם אם את לא @עשירה .....
@שרי חלק יש גם בכינרת או ברידינג אבל לא באותו רמה.
מה לגבי הכשרים של המלונות באילת
נשמח להמלצות וידיעה על ההכשר
כפי שביררנו, אין שום מלון עם הכשר טוב לבני תורה, הרוב שם זה רבנות אילת וכדומה. אבל מה שהרבה עושים זה ששואלים את המשגיח כשרות המקומי על כל דבר מה הכשרות שלו, לדוג' בארוחת בוקר יש הרבה גבינות שזה בד"צ מהדרין או אפי' עדה"ח וכדומה,
בארוחה הבשרית יותר קשה לאכול [רק למי שאוכל מחפוד או בית יוסף וכדומה], וקונים לחמניות עם פסטרמות וכדומה.
ממש אין לי היתר הוראה...יצאתי מבולבלת...
אטרקציות יש יותר ממה שיש ברידינג או בכנרת, וזה גם מחיר זול ואפשרי להנות גם למי שהיא לא עשירה
וכן בכללי החנויות שם ללא מע"מ..
ההכשר לא משהו (כך אני מאמינה בכל אופן, לרוב הפרוגיות שפה.....) ואכ"ז אני רואה פה אווירה חזקה בפרוג בעד ליסוע לשם...
ואגב אני לא יודעת אם זה באמת עוזר ששואלים משגיח כשרות על דברים שגם אם ההכשר שלהם ספציפי בית יוסף או הרב מחפוד באוכל מסוים ברגע שזה התבשל במטבח שיש בו עוד דברים בשריים עם הכשר רבנות אילת שמתבשלים ביחד באותו מטבח ואולי אפילו באותן סירים.....
אבל אולי כדאי לשאול את @מקצה הארץ-:) ואת @המוכשר !!! מה מבחינה הלכתית... מסעדה על חוף ים
@עשירה הנקודה שעדיין חסרה לי זה הלונה פארק אם זה עם מים וכן אם זה למבוגרים או רק לילדים.... ?
טעות בתיוג@עשירה הנקודה שעדיין חסרה לי זה הלונה פארק אם זה עם מים וכן אם זה למבוגרים או רק לילדים.... ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: